Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά…

Must Read

Επιτέλους η ΕΛ.ΑΣ., ή μάλλον ο κ. Χρυσοχοΐδης, σημείωσε μία τεραστία επιτυχία. Οπως διαβάζω, σε έφοδο ανά τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν 217 άτομα για παραβλέψεις νομοθεσίας περί υπαιθρίου εμπορίου και για εγκατάλειψη προϊόντων παραεμπορίου (οι ένοχοι εξαφανίστηκαν…).

Ναι, είναι επιτυχία, κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά πότε θα πιάσετε τον «καθοδηγητή» της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη; Πότε θα μπουζουριάσετε τον νταή που έδειρε τη σύντροφο τού κ. Μάνταλου στην Καβάλα; Πότε θα πιάσετε τον δολοφόνο του Καραϊβάζ για τον οποίο σας ξεφτιλίζει η Ευρώπη; Κάντε αυτή τη βρόμικη δουλειά, κ. Χρυσοχοΐδη και μετά ασχοληθείτε με τα μπρόκολα και τα σέσκουλα.

Και για να ξεκαθαρίσουμε ακόμα μία φορά. Στη χώρα αυτή οι αστυνομικοί δεν ασχολούνται, διότι κάποιος πρέπει να τους διατάξει, ενώ οι προϊστάμενοι δεν διατάσσουν. Οι εισαγγελείς που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, αδιαφορούν, αλλά πιο πολύ φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους. Οι Αρχές καθεύδουν. Η Εφορία διακατέχεται από ευφορία. Είμαστε μια χώρα που ευδοκιμεί κάθε παρανομία. Είμαστε μια χώρα της οποίας οι άνθρωποι δεν βλέπουν, δεν ακούνε και δεν σκέπτονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόμβα από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Επί θητείας Κεραμέως διέρρευσαν τα 20.000 mails

Διαβάστε στην «Εστία»: Γιατί ο πρόεδρός της Κωνσταντίνος Μενουδάκος αρνήθηκε να λάβει υπ’ όψιν του το πόρισμα εσωτερικού ελέγχου...

More Articles Like This