Ποδοσφαιρικά

Must Read

Προ ημερών ο κ. Αλαφούζος, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στη Λεωφόρο, βγήκε λάβρος και κατήγγειλε ότι υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, υπονοώντας την αντίπαλό του. Μετά μία εβδομάδα νέα «θυγατρική» ομάδα εμφανίστηκε. Η Κηφισιά, που, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική, θα έφευγε με το «διπλό» από τη Λεωφόρο. Αντί, λοιπόν, ο κ. Αλαφούζος να σουλουπώσει την ομάδα του, κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύει και νέες θυγατρικές.

● Κάποιοι πειράχτηκαν που με την Κηφισιά η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 3ο λεπτό του αγώνα. Πληροφορούμαι ότι η «Ενωση» κατάθεσε σχετικώς τις παρακάτω προτάσεις: Πέναλτι να δίδεται μόνον μεταξύ 15ου (ποτέ νωρίτερα) και 75ου λεπτού (ποτέ αργότερα). Κόκκινες κάρτες μετά το πρώτο ημίωρο, εκτός εάν υπάρχει αποδεδειγμένη απόπειρα δολοφονίας. Επικίνδυνα φάουλ, κοντά στην περιοχή, μόνο μεταξύ 20΄ και 80΄. Αναμένεται η έγκριση από την UEFA. Η γελοιότητα είναι ελεύθερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

● Εντιμότατη η στάση του Τσιλούλη της Λαμίας, που ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ, διότι έχει υπογράψει (όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος) προσύμφωνο μεταγραφής σε αυτήν. Ακομψη η ενέργεια του κ. Βόκολου να αποκαλύψει από τηλεοράσεως την ιδιαίτερη συζήτηση που του εμπιστεύτηκε ο ποδοσφαιριστής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Να περπατάει στη Βουκουρεστίου εθεάθη η Τατιάνα Μπλάτνικ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της λήξης του...

More Articles Like This