«Είναι η βαρβαρότητα…»

Must Read

«Είναι η βαρβαρότητα. Την βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του…»

Αυτά δεν τα είπε ούτε ο κ. Νατσιός ούτε κάποιος φασίστας. Τα είπε ο Οδυσσέας Ελύτης. Ενα μέγεθος δυσθεώρητο για τα μειράκια που ξελαρυγγιάζονται για τις διαφορετικότητες και τσιρίζουν υστερικά για τους δικαιωματιστές. Και ο μεγάλος νομπελίστας ποιητής είχε δει εδώ και πολλά χρόνια την καταστροφή, όταν σχεδόν όλοι ασχολούνταν με την αποχουντοποίηση.

Τώρα τη βλέπουμε κι εμείς. Οι μόνοι που δεν βλέπουν τη βαρβαρότητα είναι οι βουλευτές της Ν.Δ. (γι’ αυτό σας ψηφίσαμε, ρε;), ο ΣΥΡΙΖΑ (αυτό μας έλειπε…) και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Α, είναι και ο Αρχιεπίσκοπος, που θέλει κείμενα να διαβάσει για να καταλάβει τι είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Μην το κάνει σαν τον κ. Χρυσοχοϊδη, που δεν προλάβαινε να διαβάσει ό,τι υπέγραφε (τώρα προλαβαίνει άραγε ή μία από τα ίδια;) και πάει αδιάβαστος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μποτιλιάρισμα και κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας – Βλάβη σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης με κυκλοφοριακό κομφούζιο να παρατηρείται σε αρκετούς...

More Articles Like This