Μπελέρης και «Μακεδόνες»

Must Read

Σ’ ένα θλιβερό κακογραμμένο σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση Μπελέρη. Ο Εντι Ράμα, το ζωγραφικό ταλέντο του οποίου θαυμάζει ενεός ο κ. πρωθυπουργός, το έχει τερματίσει. Με χαλκευμένες κατηγορίες κρατάει τόσους μήνες τώρα φυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Η ελληνική αντίδραση είναι από χαλαρή έως λαπαδιασμένη.

Κάνα διάβημα κάπου κάπου κι όξω απ’ την πόρτα. Μήπως θα πρέπει ν’ αρχίσουμε να σκεπτόμαστε κάτι πιο εκλεκτό; Κάτι πιο δραστικό, που θα πονέσει τη φίλη και σύμμαχο αυτοκρατορία της Αλβανίας; Μήπως να γίνει κάτι με το συνάλλαγμα που αφειδώς ρέει προς τα εκεί από τους Αλβανούς που εργάζονται εδώ; Κάποιο… εμπαργκάκι, ίσως; Μα τι φταίει ο απλός λαός, θα αναρωτηθούν οι εδώ ψυχοπονιάρηδες. Γιατί, μήπως φταίει ο Μπελέρης;

Και μια και μιλάμε για τους φίλους γείτονες, για κάντε μια βόλτα στο διαδίκτυο και στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=aGCjyVYTaZk&t=5817s και θα πέσετε σε «Μακεδονικό» γλέντι. Αφού προσπεράσετε τις τροφαντές (τι τροφαντές, παιδοβούβαλα είναι) τραγουδίστριες, προς το τέλος θα δείτε τους «απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου», με παραδοσιακά… μακεδονικά τσαρούχια και κάπες, να σείουν σημαίες με το άστρο της Βεργίνας, θυμίζοντας αυτό που στο θέατρο λέγεται «αποθέωση», όπου όλος ο θίασος επί σκηνής χαιρετά τα πλήθη. Οχι παίζουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μαζί του στον υποβιβασμό την Κηφισιά – Νίκη έκπληξη 3-2 στην Καισαριανή

Η Κηφισιά είχε μια μλόνο επιλογή για να διατηρήσει ζωντανές τυις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία: Τη νίκη:...

More Articles Like This