Η διπλωματία του φαποτουρισμού

Must Read

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη σταδιοδρομία του Κυριάκου Μητσοτάκη (εκτός από τον διορισμό του, επί Σημίτη και εκτός ΑΣΕΠ, στη θέση του διευθυντή χρηματοοικονομικών και επενδυτικών προϊόντων της Εθνικής Τράπεζας με δέκα χιλιάρικα ευρώ μηνιάτικο) ήταν η χλιδάτη διαμονή στην Οαση Σιβά της Αιγύπτου. Η διαμονή του εκεί δεν είχε μόνο τουριστικό χαρακτήρα, αλλά ήταν ποτισμένη από τον βαρύ μούστο της μεταφυσικής. Τις πρώτες ενδείξεις μυστικιστικού χαρακτήρα της επίσκεψης στην Οαση Σίβα έδωσε στο κοινό η αμίμητη υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη που είπε: «Θυμάστε που λέγανε ότι εκεί είναι κι ο τάφος του Μεγαλέξαντρου, αν θυμάστε, όπου εκεί πήγε στο μαντείο του θεού Αμμωνα και ότι εκεί πήρε ουσιαστικά τη θεοποίησή του και ότι είναι Φαραώ των Αιγυπτίων και, όταν τον ρώτησαν τι του είπε το μαντείο, είπε “δεν θα το πω σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα μου”;»!

Τον Αλέξανδρο, πάντως, σίγουρα τον ανακήρυξαν θεό και Φαραώ οι Αιγύπτιοι, τον Κυριάκο τίποτε ακόμη. Ούτε καν ο Ζελένσκι, που τόσα έχει πάρει εντελώς δωρεάν από την Ελλάδα, δεν έχει μπει στον κόπο να πει μισή κουβέντα για την Κύπρο μας, που κατέχουν παράνομα εδάφη της οι Τούρκοι, που είναι σύμμαχοι των Ρώσων. Κι εμείς, παρά τη μούγκα του Ζελένσκι, συνεχίζουμε να στέλνουμε βοήθεια (και όπλα, ασφαλώς, που θα μας λείψουν την ώρα της ανάγκης).

Κι αυτό το πράττουμε επειδή οι Αμερικανοί θέλουν να παίζουν πλανητικό ρόλο με τα λεφτά των άλλων – κι εν προκειμένω με τα δικά μας. Και σ’ αυτούς έχουμε δώσει ρέστα. Η μισή Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αμερικανική βάση κι η παραχώρηση έχει γίνει άνευ αντιτίμου. Για να μας καλοπιάσουν επαναλάμβαναν το παραμύθι ότι δεν πρόκειται να δώσουν στους Τούρκους τα F-16 που ζητούσαν, αλλά, τελικά, θα τα δώσουν. Κι ο Κυριάκος με όλα τούτα είναι ενθουσιασμένος! Γνήσιος φαποτουρίστας. Περιπλανιέται κορδωμένος στην υδρόγειο, πεπεισμένος ότι είναι διεθνής παράγων χωρίς να αποσπά κάτι ουσιώδες για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ξεχνάτε μάλλον επιλεκτικά κύριε Λιάκο τα ταξίδια του δήθεν κομμουνιστή Τσίπρα με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Ντίεσνευλαντ με την Περιστέρα και τον Ερνέστο για διασκέδαση και ψώνια. Ξεχνάτε ότι αυτό το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος χρησιμοποιούσε ο καταδικασμένος Νίκος Παπάς για να πηγαίνει στην κομουνιστική Βενεζουέλα και να κλείνει συμφωνίες με το καθεστώς Μαδούρο. Ξεχνάτε επίσης να πείτε ότι με αυτό τα αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την κουστωδία των Μαρξιστών του ΣΎΡΙΖΑ, πήγε στην μακρινή Κούβα, στην κηδεία ενός εχθρού της Ελλάδας, του Φιντέλ Κάστρο. Πρώτα πες μας για αυτά και αν σου μείνει χρόνος, μας λες και για το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην έρημο της Σίβα.

  2. Αρκούντως περιπαιχτικό το σχόλιο . Το κέρδισε με την “αξία” του ο πολιτικός αρχηγός του ελληνικού ουδετερόθρησκου πλέον και κινούμενου με αμερικάνικη ενέργεια κράτους. Ο ένδοξος ως “Μεγαλέξαντρος”, κατά Βούλτεψη, αλλά επί της ουσίας μέγας φαποτουρίστας. Ακόμα γελάω….
    Δεν θα τελειώσει καλά αυτό το εκτροχιασμένο πολιτικό ταξίδι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και σπίτια στην Αττική – Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση

Aπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη 10 άτομα για ληστείες στην Ανατολική Αττική και την...

More Articles Like This