Τι πουλάει ο Μητσοτάκης;

Αντί να μας τσαμπουνάει διάφορα έπεα πτερόεντα, δεν μας αποκαλύπτει τη μέθοδό του να αυξάνει την περιουσία του;

Must Read

Ολοι εμείς οι υπεύθυνοι άνθρωποι, που εκπαιδεύουμε τη συνείδησή μας να ευθυγραμμίζεται σαν αλφάδι με την κυβερνητική γραμμή, πανηγυρίζουμε ωσάν τους χουλιγκάνους σε κάθε γάμο και χαρά, επιτυχία και θρίαμβο της κυβέρνησης. Ακόμα και τεσσάρι να πιάσει ο Μητσοτάκης στο τζόκερ, εμείς θα πάμε στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο να αγοράσουμε… εργολάβους για να τους μοιράσουμε σε γνωστούς και φίλους.

Γι’ αυτό και κατενθουσιαστήκαμε όταν ενημερωθήκαμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέθεσε ακόμα δύο ακίνητα στην πλούσια κολεξιόν, την οποία διαθέτει και έφτασε τον αριθμό 41! Τόσα έχει το καμάρι μας, ο ακάματος εργάτης που διαχειρίζεται το σύνολο της εκτελεστικής, νομοθετικής (ίσως και το μεγαλύτερο μέρος της δικαστικής) εξουσίας στην Ελλάδα. Είχε παρά ένα τεσσαράκοντα και αγόρασε, καθώς λέγεται, δύο ακίνητα σε οικισμό στο όρος Τύμφη στο Ζαγόρι και τα έκανε σαράντα ένα. Κι επειδή είναι γουρλής (μόνο στον εαυτό του) και του πάνε όλα δεξιά, θρυλείται πως μόλις τα αγόρασε το όρος Τύμφη κηρύχτηκε «απάτητο». Δηλαδή, ούτε θα τσιμεντωθεί για να γίνουν τουριστικά καταλύματα ούτε θα κοτσαριστούν εκεί τίποτε ανεμογεννήτριες για να του κόβουν τη θέα και να χαλάνε το τοπίο, έτσι που μοιάζουν με τα κέρατα του εξαποδώ.

Ομως, μαζί με τη χαρά μας, ας εκφράσουμε κι ένα παράπονο στον πρωθυπουργό. Γιατί δεν μας λέει τι στην ευχή εμπορεύεται και έχει αυξήσει τόσο πολύ την περιουσία του; Παλιά υπήρχε το λαϊκό απόφθεγμα «γίνε αγρότης για να ζήσεις κι έμπορος να θησαυρίσεις». Σοφό το ρητό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το σύνολο της οικογένειάς του δεν ζουν απλώς, αλλά καλοζούν. Κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι κάτι περισσότερο από πλούσιοι. Μίδες σωστοί. Πώς τα κατάφεραν; Ποιο είναι το προϊόν που διαθέτουν στο κοινό και έχουν… φτιαχτεί τόσο καλά από οικονομικής απόψεως; Μήπως είναι το σανό που μοσχοπουλάει; Κι αν δεν είναι το σανό, τι πουλάνε, τέλος πάντων, οι μητσοτάκηδες και κονομάνε; Και σε ποιους το πουλάνε; Μόνο Ελληνες είναι οι αγοραστές ή είναι και ξένοι; Ας μας πουν, επιτέλους, να το κάνουμε κι εμείς (αν δεν συγκρούεται με το αξιακό μας σύστημα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο…….. Τάκης πως τον λένε ΠΟΥΛΆΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΆΜΕΙ ΠΟΥΛΆΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 158 ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΣΩΣΕ ΤΟ 21% ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ Ο ΈΛΛΗΝ ΛΑΟΣ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ. ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ!!!!!!

  2. Καλημερα σας.Μα τι ερωτηση ειναι αυτη κ Λιακο? μονο απο την προδοσια του πατερα του το 1965 στην αποστασια οι αμερικανοι το χρυσοσανε.Δημοσιογραφος εισαι και καλος δεν γινετε να μην ξερεις τον βιο και πολιτεια του προδοτη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση για την Χρύσα

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

More Articles Like This