Των πρακτόρων η σχολή

Must Read

Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα στη «δημοκρατία» ότι η ΕΥΠ, η οποία εποπτεύεται από το γραφείο του κ. πρωθυπουργού, ιδρύει Ακαδημία Πρακτόρων. Ασφαλώς και ήταν κάτι που έλειπε. Διότι δεν μπορεί, κύριε, ο πάσα ένας να γίνεται κατάσκοπος ή πράκτορας χωρίς να έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως. Ακόμα και ο μέγας Τζέιμς Μποντ θυμόμαστε τι εκπαίδευση λάμβανε από τον Κιου. Πάντως, ακόμα μια φορά ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος είναι μπροστά.

Ετσι, από το 1967 ακόμα κυκλοφόρησε η ταινία «Βοήθεια, φαλακρός πράκτωρ 000», που αναφέρεται στη λειτουργία μιας σχολής πρακτόρων, της οποίας εκλεκτός σπουδαστής ήταν ο Θανάσης Βέγγος. Θα μπορέσουν οι αρμόδιοι να αναζητήσουν το καταστατικό της σχολής και να το προσαρμόσουν στις σύγχρονες ανάγκες της υπό ίδρυση ακαδημίας. Οσο για τον ύμνο, είναι έτοιμος: «Των πρακτόρων η σχολή/είναι χρήσιμη πολύ/οι καλοί της μαθηταί/δεν ξεκουράζονται ποτέ/Οταν βγάλω τη σχολή/θα αμείβομαι πολύ/και για να περνώ καλά/θα επωμισθώ βάρη πολλά κ.λπ.».

Ευελπιστούμε ότι με αυτή τη σχολή θα σταματήσουν ερασιτεχνικές παρακολουθήσεις τύπου Μαυρίκη (ο Κων. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Ανδρέα) και predator (ο Κυρ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε όλους και κανένας δεν σκοτίστηκε). Τώρα όλα αυτά θα γίνονται από επαγγελματίες. Νοικοκυρεμένα πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το θέμα των εμπρησμών μεταβαίνει στον Άρειο Πάγο ο Βασίλης Κικίλιας

Το πρωί της Μ. Πέμπτης ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο.Ο...

More Articles Like This