Ψήγματα ελπίδος

Must Read

Eνώ βαίνουμε ολοταχώς εις τη Γέννηση του Θεανθρώπου, ήδη ψήγματα πολιτικής ελπίδας καταφάσκουν στο γεγονός ότι η Ελλάς θα ανανήψει εξ ανακλάσεως εκ των αφεύκτων πολιτικών διεθνών συσχετισμών, διά τον απλούν λόγον ότι αυτο-υποτιμάται και δρα υποτελώς διότι καταλαμβάνεται εκ των ενόντων από ανθελληνικούς θύλακες, οι οποίου δρουν χρονίως ως δούρειοι ίπποι εντός του σώματός της.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η συντριπτική ήττα των Εργατικών (στη Βρετανία) επαναφέρει τη λογική πηδαλιούχηση των πραγμάτων, δηλαδή αποτινάσσει από τους λαούς την ιδιότυπη δικτατορία της κρατικίστικης «πλουτοκρατικής Αριστεράς», η οποία έχει ακινητοποιήσει και αλλοτριώσει την Ευρώπη σε ένα μόρφωμα των ελίτ, άνευ ουδεμίας εθνικής αλληλεγγύης και χάραξης στρατηγικής, έναν μηχανισμό μίας προνομιούχου ολιγομέλειας άνευ προοπτικής αλλά και σχεδιασμού προόδου και εξέλιξης εις το μέλλον.

Το μέτρο της πολιτικής εξέλιξης έγκειται ακριβώς εις τη δυνατότητα των πολιτικών να αφουγκράζονται εάν ο λαός ευημερεί ή εάν αντιδρά προς μία δοκιμασμένη αλυσιτελή πολιτική αυτό συνέβη εις τη Βρετανία, όπου ήδη το 2016 ο λαός είχε ακουσθεί διά του περίφημου δημοψηφίσματος και η βούλησή του επαληθεύθηκε 3-5 έτη μετά.

Τηρουμένων των αναλογιών, εις την Ελλάδα διά μείζονα ζητήματα [Μνημόνιο, εθνικά θέματα (Συμφωνία των Πρεσπών)] ο λαός περιφρονείται ιταμώς, πολλές φορές καθυβρίζεται ως ανίδεος και μάζα, κατά πλήρη καταστρατήγηση ασφαλώς της συνταγματικής νομιμότητας. Στην Ελλάδα καθίσταται ψηλαφητό γεγονός η ιδιότυπη αυθαιρεσία των πολιτικών ταγών, αλλά συνάμα και των εξωνημένων ΜΜΕ, τα οποία εν αγαστή συμπνοία, ως οιονεί άμεσοι συνεργοί, παραχαράσσουν την ειδησεογραφία και παραποιούν την αλήθεια προς παρέλκυση και παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης προκειμένου να την εξαπατήσουν ως προς τις πολιτικές επιλογές, οι οποίες θα βλάψουν τα συμφέροντα των πολιτών.

Η απόκρυψη του εποικισμού της Ελλάδας και η εσκεμμένη ονομασία των παράνομων μεταναστών ως προσφύγων, καθώς και η παρασιώπηση ότι μεταξύ των εισερχόμενων επήλυδων υφίστανται αγεφύρωτες εθνοτικές διαφορές, οι οποίες πυροδοτούν διαρκείς εντάσεις μεταξύ των εις τις δομές φιλοξενίας, αποτελούν απτήν απόδειξιν ότι ο λαός διά τους κυβερνώντες συνιστά απλώς μια υδαρή, απρόσωπη μάζα, εξ ου και τον παραπλανούν επονείδιστα, ανεπαίσχυντα και ανενδοίαστα.

Εις επίρρωσιν των ως άνω, το γεγονός ότι το οργανωμένο κράτος δεν δίδει κίνητρα προς τις ελληνικές οικογένειες να τεκνοποιήσουν, στηρίζοντας τοιουτοτρόπως τον θεσμό της οικογένειας, όπως αυτός εξάλλου κατοχυρώνεται ρητώς και εις τη συνταγματική έννομη τάξη, αλλά διαμηνύει ευθαρσώς ότι διά των μεταναστών θα επιλυθεί το δημογραφικό, αποτελεί απερίφραστη ύβρη και απροκάλυπτο εμπαιγμό προς τον Έλληνα πολίτη.

Συνελόντι ειπείν, προσβλέπουμε εις την αφύπνιση των Ελλήνων εκ του «Επιμενιδείου και Νήδυμου» ύπνου, διά της φωτίσεως του πνεύματος των Χριστουγέννων, διότι ο Ελλην φορολογούμενος εργαζόμενος, με βαρύ παρελθόν εκ των προγόνων του διά την εθνική ανεξαρτησία του, αντιμετωπίζεται σήμερον ως σκύβαλο, εξ αντιδιαστολής με τον επιδοτούμενο οικονομικό μετανάστη τρίτης χώρας, ο οποίος απολαμβάνει προνομιακή μεταχείριση, ασυλία, απαλλαγμένος από φόρους και έχων πρόσβαση δωρεάν προς όλους τους θεσμούς.

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This