Τι θα φέρει το 2020;

Must Read

366 ζουμερές, άκρως φορολογήσιμες ημέρες έρχονται με φόρα καταπάνω μας!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ιούνιος: Έκδηλη η δυσφορία της ισλαμικής πλειοψηφίας του Γιουνανιστάν από τις αφίξεις Ελλήνων (ομογενών) στη χώρα.

Ο μέγας μουφτής Αθηνών θα συναντηθεί με τον σαντζάκμπεη Αττικής για να συζητήσουν την απειλή (για την οθωμανική κυριαρχία και την έννομη τάξη), που συνιστούν οι παραβιάσεις, από την πλευρά των απίστων, του κώδικα συμπεριφοράς ο οποίος έχει οριστεί ως κατάλληλος για τους ραγιάδες. Οι χριστιανοί θα προβαίνουν σε συστηματικές, κατάφωρες παραβιάσεις του Αστικού και του Ποινικού Κώδικα, όπως το να ντύνονται με μετάξι, να οδηγούν αυτοκίνητο και να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους εντός των οικιών τους. Στην τηλεόραση θα σαρώνει το νέο ριάλιτι του Σκάι «Νεξτ Τοπ Γιουνάν Χατζηαβάτης», με κεντρικό παρουσιαστή τον Χατζατζάρη Πορτοσάλτε.

Ιούλιος: Ο έβδομος μήνας του έτους θα ανατείλει τον δεύτερο «χρυσό αιώνα» του ελληνικού σινεμά. Με το άφθονο χρήμα «Μονόπολης» (και άλλων επιτραπέζιων παιχνιδιών), που θα εξασφαλίσει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την πατρίδα, θα χτιστούν τεράστια στούντιο, θα «μονταριστούν» σε χρόνο μηδέν ονειρεμένα κινηματογραφικά συνεργεία και οι κάμερες θα πάρουν φωτιά από τα απανωτά γυρίσματα. Η πρώτη ταινία που θα γυριστεί στα νέα στούντιο της Εκάλης θα είναι το ριμέικ της «Χαρτοπαίχτρας». Η πρώτη έκπληξη στην ταινία ασφαλώς θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, που θα ενσαρκώσει τη χαρτοπαίχτρα την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, και το δεύτερο σουρπρίζ θα είναι ο Γιώργης -πολύ σκληρός για να πεθάνει- ο Κουμουτσάκος, που θα παίξει τον ρόλο του «Γιαννάκη τού μπάμια ή γρουσούζη», τον οποίο είχε αποθεώσει ο σπουδαίος Γιώργος Βρασιβανόπουλος.

Αύγουστος: Σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Εκο, που όλοι υπολήπτονται και ελάχιστοι πλέον διαβάζουν, αυτόν τον μήνα δεν υπάρχουν ειδήσεις. Περιέργως, θα υπάρξουν και θα είναι πολλές, αλλά η ακριβής και αντικειμενική μετάδοσή τους θα φανεί μάλλον ενοχλητική για εκείνους που ρυθμίζουν τη βιομηχανία παραγωγής εντυπώσεων. Γι’ αυτό και ούτε μία δεν πρόκειται να δημοσιευτεί ως έχει από τα κατεστημένα ΜΜΕ. Ωστόσο, θα είναι τόσο… μεγάλη που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ιερώνυμος δεν ασχολείται με τον μικροπρεπή Βελόπουλο: «Δεν κάνουμε ό,τι μας πει αυτός»

Με φόντο τις ιερές αποδοκιμασίες του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φτάνοντας στο Δήλεσι Βοιωτίας παραχώρηση δηλώσεις στους δημοσιογράφους....

More Articles Like This