Νέα κονσερβοκούτια

Must Read

Η καλπάζουσα επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ασφαλές εργαλείο της εγκαθιδρυσόμενης παγκοσμιοποιήσεως…

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

… η οποία προάγει την παγκόσμια εξουσία, με σκοπούμενο αποτέλεσμα την παγκόσμια διακυβέρνηση, μάχεται παντοιοτρόπως τον αυτοπροσδιορισμό των εθνών, τα δομικά εκείνα στοιχεία της ταυτότητάς των εν Ελλάδι (Ορθοδοξία, Ιστορία, γλώσσα, πολιτισμός), τα οποία συγκροτούν ανυπερθέτως την εθνική ιδιοπροσωπία, ούτως ώστε να επιβληθεί, λίαν βιαίως, η παγκόσμια θρησκεία. Εξ αυτού του λόγου προάγουν λυσσωδώς και βαθμηδόν την έννοια του ουδετερόθρησκου και ουδετεροεθνούς δήθεν κράτους.

Ο μεθοδευμένος αυτός ολοκληρωτισμός των κοσμοεξουσιαστών κατατείνει εις την αναδιαμόρφωση ενός νέου πολιτισμού, ο οποίος θα ελέγχει τις συνειδήσεις και θα αιχμαλωτίζει οιαδήποτε μορφή πραγματικά ελεύθερης σκέψης και επιλογής, υπό το πρόσχημα της σαγήνης του ψευδεπίγραφου εκσυγχρονισμού και του κίβδηλου προοδευτισμού.

Εις την πατρίδα μας, οι επαγγελματίες «επαναστάτες», τελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία, χρηματοδοτούνται από το γνωστό υπερεθνικό παρακράτος υπό τον μανδύα του νεόκοπου εξεγερμένου. Πρόκειται κατ’ ουσίαν διά έμμισθα φερέφωνα του συστήματος, που λίαν αυθαιρέτως, ως αυτόκλητοι, ιδεολογικώς απροσδιόριστοι, δήθεν «αναρχικοί», επιβάλλουν κατά φασίζοντα, έκνομο και ανελεύθερο τρόπο την ιδική τους άποψη ή πυρπολούν και βανδαλίζουν όποιον διαφωνεί μαζί τους.

Πρόκειται διά τα νεοπαγή τάγματα εφόδου, όμοια των αναχρονιστκών μιλιταριστικών καθεστώτων, τα οποία δραστηριοποιούνται ως νεότευκτα υβρίδια ολοκληρωτισμού και αποτελούν αναμφιβόλως τα σύγχρονα «κονσερβοκούτια» μισαλλοδοξίας κατά των αντιφρονούντων, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση προς το πάλαι ποτέ σκοτεινό παρελθόν του Εμφυλίου Πολέμου, όπως εξάλλου συνέβαινε, κατ’ αντιστοιχία, στα απάνθρωπα ερυθρά στρατόπεδα συγκεντρώσεως των αντικαθεστωτικών εις το Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Η ανοχή προς τέτοιου είδους πρακτικές κατά του Τύπου και εν γένει εις τους ελευθέρως σκεπτόμενους ανθρώπους, υπό την ανοχή της συντεταγμένης Πολιτείας, προβληματίζει ιδιαίτερα τον δημοκρατικό κόσμο, διά την απόπειρα επιβολής μίας ιδιότυπης δικτατορίας η οποία ετεροκατευθύνεται από ορισμένα εξωθεσμικά παράκεντρα, τα οποία αφεύκτως συνιστούν τη βραχεία χείρα των ως άνω αναφερθέντων αφανών μηχανισμών του βαθέος παρακράτους του συστήματος.

Οι εποχές καθίστανται ιδιαίτατα δυσχερείς προς την ελευθερία, τη δημοκρατία, η οποία κλυδωνίζεται από μεσαιωνικές πρακτικές βίας, που καταλύουν αυτοδικαίως τη συνταγματική έννομη τάξη, επιβάλλοντας την πιο αισχρή και χυδαία λογοκρισία, θέτοντας επικινδύνως εις την κλίνη του Προκρούστη το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης του λόγου και την απρόσκοπτης διαδόσεως των στοχασμών.

Το παρατηρητήριο κατά της ελεύθερης σκέψης και πληροφόρησης, δηλαδή η σύγχρονη εξωθεσμική φασίζουσα οιονεί «αστυνομία», η οποία απολυταρχικά και αυθαίρετα στρέφεται κατά περιουσιακών, κοινωνικών και ατομικών αγαθών, διά των οργανωμένων θυλακίων εγκληματικής δράσης της, δέον όπως μας αφυπνίσει συλλογικά και μας ευαισθητοποιήσει διά το τι σημαίνει Νέα Τάξη Πραγμάτων, τι σημαίνουν «θεσμικά μνημόνια» και τι σημαίνει περαιτέρω και δικαιοσύνη κατά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, πολιτικές επιλογές εις τις οποίες συνηγορούν οι ως άνω μηχανισμοί.

Εν κατακλείδι, η ελευθερία, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη εις τη σημερινή πραγματικότητα αποτελούν αφετηριακώς το ζητούμενο διά την ορθή και άνευ εξαρτήσεων και αγκυλώσεων εξανάσταση του έθνους μας, επί μηδενικής βάσεως και άνευ ιδεολογικών περιχαρακώσεων.

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκληρή απάντηση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: Συνέχισε να ονειρεύεσαι την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Με μια άκρως ειρωνική ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίζραελ Κατζ, «απαντά» στο ρεσιτάλ...

More Articles Like This