Δευτέρα 21/6/2021

Εισοδισμός

Η ατζέντα της αποτυχημένης ψευδεπίγραφης Αριστεράς δέον όπως εκριζωθεί από τη συνείδηση της κοινής γνώμης, με συνέπεια να αντιληφθούμε με την προσήκουσα ενάργεια ότι ο αυτοπροσδιορισμός μας καθίσταται το μείζον εις τον βίο μας.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η αντιπρόταση της πολιτισμικής μας ταυτότητας εις την ελαύνουσα ισοπεδωτική ομογενοποίηση καθίσταται χρέος όλων μας, προκειμένου να συγκροτήσουμε την ιστορική μας συνέχεια ως λαός και έθνος, παρά τη λαίλαπα, εκ των ένδον, των εξωνημένων «Δούρειων Ιππων» εξωεθνικών συμφερόντων, οι οποίοι απεργάζονται τον υποδόριο αφελληνισμό αδιαταράκτως, εισέτι και εντός των συντεταγμένων θεσμών του κράτους μας.

Η θολοκουλτούρα του ψευδεπίγραφου προοδευτισμού πρέπει να εκλείψει και να συνειδητοποιήσουμε ότι προερχόμαστε από τα ιερά νάματα του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, χάριν του οποίου ιδρύθηκε το ελλαδικό κράτος.

Οι κοσμοεξουσιαστές προάγουν την κατάλυση των εθνών και την επιβολή μίας πολυπολιτισμικής άμορφης υδαρής μάζας, αφενός διά της προκλήσεως διανοητικής συγχύσεως εις την κοινωνία μέσω της προπαγάνδας και της παραπληροφορήσεως, αφετέρου μεταφυτεύοντας τον εθνομηδενισμό εις τα σχολεία προς τα παιδιά.

Η «Κερκόπορτα», ήδη εδώ και πολλά χρόνια, έχει εγκατασταθεί ιδίως εις την Παιδεία, με αποτέλεσμα σήμερον, αντί να δρούμε ως έθνος, να λειτουργούμε αποκλειστικά ως καθημαγμένο, κόλουρο κράτος, δίχως ιστορική συνείδηση και αγάπη για την έννοια της πατρίδας, της γλώσσας, της θρησκείας και, εν γένει, δίχως επίγνωση της διαφορετικότητάς μας εν σχέσει προς τους άλλους.

Επιπλέον, έχει εμπεδωθεί τεχνηέντως εις τα νέα παιδιά και ένα εγγενές μίσος διά την Ελλάδα και μία εσκεμμένη ταύτιση του Ελληνισμού με τον ναζισμό.

Τούτο βεβαίως το έχει καλλιεργήσει ο αδιόρατος εισοδισμός των «ιών» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εδώ και μισό αιώνα, με αποτέλεσμα να επικυριαρχεί μια αστάθεια στη συνείδηση του κόσμου ως προς την οντολογική μας εθνική υπόσταση.

Εν κατακλείδι, ας περιφρουρήσουμε, μη κηδόμενοι, το ομόγλωσσον, το όμαιμον, το ομόθρησκον και το ομότροπον, ήτοι τους δομικούς αρμούς της διαχρονικής συνέχειας διαφυλάξεως των πρωτοτοκίων των αγαστών προγόνων μας, αλώβητες δηλαδή αξίες της ιδιοπροσωπίας και ιδιομορφίας μας, υψώνοντας το ανάστημά μας εις τον αντίποδα των καταχθονίων σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες δρουν ανέλεγκτα, σιωπηρώς και αταλάντευτα προς τον αφανισμό μας:

«Γλώσσα και πατρίδα είναι το ίδιο
Να πολεμά κανείς για την πατρίδα του ή για
Την εθνική του γλώσσα είναι ο αγώνας
Πάντα αμύνεται περί πάτρης»
(Ψυχάρης).

*Δικηγόρος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ