Βία στη βία του κράτους-συμμορία

Ρωτούσα ματαίως σε κάθε τηλεοπτική συζήτηση τους φίλους από τη Ν.Δ. και τους λαθρολάγνους της Αριστεράς:

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

«Και τι θα κάνετε, ωρέ “ανθρωπιστές”, αν ο Ερντογάν μάς στείλει μονοκοπανιά 1.000.000;» Μόνο ο Καιρίδης μού απάντησε χωρίς τσιριμόνιες πως θα καταγγείλουμε τη συμφωνία για τους πρόσφυγες και θα πράξουμε τα αυτονόητα. Ορθόν. Νομίζω λοιπόν πως ήγγικεν η ώρα να πάρουμε μια γεύση της απάντησης.

Το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, του οποίου τους στρατιώτες τους σκοτώνουν στην Ιντλίμπ και τη Λιβύη σαν μπεκάτσες Ρώσοι, Σύροι και Λίβυοι, μέσα στον εξευτελισμό του επιχειρεί να κάνει άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλά ο τουρκισμός από τότε που οι ληστές του Ερτογρούλ έφτασαν πρώτη φορά στα μέρη μας: εκβιασμό. Ως διεθνείς τραμπούκοι, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο τρομοκρατικός τυχοδιωκτισμός τους στη Συρία σπρώχνοντάς τους απροκάλυπτα πια προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το καθεστώς του Ερντογάν βγήκε ανοιχτά και ανακοίνωσε πως δόθηκαν εντολές στις αστυνομικές, στρατιωτικές και τελωνειακές Αρχές να μην εμποδίζονται οι «πρόσφυγες» να περάσουν τα σύνορα. Ταυτόχρονα, μετέφεραν μπουλούκια με λεωφορεία, που προσπάθησαν από την πλευρά του Εβρου να περάσουν αφού διέσχισαν τα τουρκικά φυλάκια χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ο Στρατός μας και η Αστυνομία με χρήση της απαραίτητης βίας και κροτίδες κρότου λάμψης τούς ξαπόστειλαν πίσω. Αυτό δείχνει πως και μπορούμε και δικαιούμαστε να κάνουμε push back, βίαιη απώθηση, τόσο για λόγους εθνικής ασφάλειας, προστασίας των συνόρων, αλλά πλέον και για λόγους υγειονομικής ασφάλειας του λαού μας, αφού δεν ξέρουμε κι ούτε θέλουμε να μάθουμε από πού κρατάει η σκούφια όλων αυτών που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν σαν όπλο για να πιέσει τη Δύση να τον βοηθήσει να βγει από τα σκατά στα οποία βούτηξε μόνος του στη Συρία, παραβιάζοντας την εδαφική της ακεραιότητα, αλλά και ως μέσο εποικισμού και σταδιακής κατάκτησης των χωρών των απίστων, κατά τις επιταγές του Κορανίου.

Ο πρωθυπουργός και τα εντεταλμένα όργανα της κυβέρνησής του είναι αδύνατον να μην αντιλαμβάνονται πως εδώ δεν χωρούν μισόλογα και λειψές αποφάσεις. Χρειάζονται πράξεις τολμηρές και, είτε αρέσει είτε όχι, αυστηρότητα και σκληρότητα. Βία στη βία του κράτους-συμμορία. Να συντρίψουμε τις ορδές που χειραγωγούν και να μην τους επιτρέψουμε να περάσουν τα σύνορα. Βίαιη απώθηση κατά των παράνομων μεταναστών και στην ξηρά και στη θάλασσα. Είναι ανεπιθύμητοι και οι Ενοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας να τους οργώσουν το πετσί για να το καταλάβουν.

Στις δοσμένες συνθήκες και υπό το κράτος της ήδη υλοποιούμενης τουρκικής απειλής για πλημμυρίδα από σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους, η μόνη απάντηση είναι τα ερμητικά κλειστά σύνορα και η βία σε όποιον τα παραβιάζει. Ο λαός μας δεν ξοδεύει το αίμα και τον ιδρώτα του, δισεκατομμύρια, για όπλα και εξοπλισμό, για να δούμε τη χώρα να τη διαλύει ο Ερντογάν χωρίς ντουφεκιά.

Απώθηση στις δουλεμπορικές βάρκες πίσω από τη νοητή γραμμή των συνόρων. Κι αν εκβιαστικά βουλιάξουν μόνοι τους τις βάρκες, ας πάνε να τους μαζέψουν οι Τούρκοι που τους έστειλαν, αλλιώς ας πνιγούν. Δεν τους καλέσαμε. Δεν τους φορτώσαμε εμείς στις βάρκες. Δεν υποδαυλίσαμε τον πόλεμο ούτε ευθυνόμαστε για τη φτώχεια στις χώρες τους. Εχουμε δικούς μας ανθρώπους σε ανάγκη, φτωχούς, αρρώστους, αστέγους, με παιδιά που χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να σπουδάσουν. Όποιος υπακούοντας στις εντολές των Τούρκων ισλαμοφασιστών έρχεται να παραβιάσει τα σύνορά μας ρισκάροντας να πεθάνει ας πεθάνει. Η ευθύνη ανήκει στο κράτος-συμμορία του Ερντογάν και στους ίδιους που μπαίνουν στις βάρκες για να έρθουν στη χώρα που νομίζουν πως κατοικείται από αφελείς και κορόιδα.

Κι αν, κύριε πρωθυπουργέ, χρειάζεστε χέρια να συνδράμουν, να υπερασπιστούν με κάθε μέσο τον Εβρο και τα νησιά, είμαστε εδώ. Στείλτε μας φύλλα επιστρατεύσεως, κατά προτίμηση δι’ ευνοήτους λόγους σε Καταδρομείς και Βατράχους, να συνδράμουμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας, την Αστυνομία και το Λιμενικό, και να δείξουμε πώς γυρίζουν πίσω κλοτσηδόν τα μπουλούκια και οι βάρκες του Ερντογάν. Προθύμως κι άνευ αντιλογίας θα τεθούμε υπό τις διαταγές των ανωτέρων μας και πάλι, υπό την προϋπόθεση η αποστολή να είναι η αληθινή φύλαξη των συνόρων μας και όχι να κάνουμε την επιτροπή υποδοχής.

Μέσα από τα τερατώδη λάθη στη Χίο και τη Μυτιλήνη και τις εκατέρωθεν ακρότητες, ελπίζω τουλάχιστον να βγήκαν μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. Καταρχάς, πως είναι αδιανόητο να σφαζόμαστε μεταξύ μας για τα μάτια αυτών που θα έπρεπε να είχαμε ξαποστείλει από καιρό: Αφγανούς και Πακιστανούς που παριστάνουν τους Σύρους, «ασυνόδευτους» δεκαεξάχρονους που είναι στα αλήθεια μαντράχαλοι, Μαροκινούς και Αλγερινούς, Κονγκολέζους, Σομαλούς και ό,τι άλλη ράτσα μάζεψε χωρίς βίζες ο Τούρκος και μας τους στέλνει πεσκέσι.

Κι αυτά που συνέβησαν είναι πολύ ήπιες εικόνες από το ενδεχόμενο μέλλον μας, που θα είναι τρισχειρότερο και δη σε αστικό περιβάλλον, αν α) δεν εμποδίσουμε με αυστηρότητα και βία να μπουν άλλοι, κόβοντας παράλληλα κάθε παροχή σε μη αναγνωρισμένους πρόσφυγες, β) δεν τους μαζέψουμε στη Μακρόνησο και τη Γυάρο μέχρι να ξεκουμπιστούν και γ) δεν κυνηγήσουμε τις ΜΚΟ της δουλεμπορικής αρπαχτής.

Η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να φερθούμε ανάλογα. Η κυβέρνηση να κάνει ανελέητα και με ταχύτητα το χρέος της και όλοι θα τη στηρίξουμε, πλην των γνωστών «τυφεκιοφόρων του εχθρού». Αλλιώς θα αυτοκαταστραφεί πριν από τη χώρα και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός δεν πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό.

Όταν η πραγματικότητα συγκρούεται με πεπαπλανημένες πεποιθήσεις, πάντα πρέπει να νικά η πραγματικότητα. Να μην περάσει ούτε ένας. Να διώξουμε κι όσους ήρθαν. Αυτό είναι το καθήκον μας και δεν παίρνει συμβιβασμούς, από τον Κυριάκο ως τον τελευταίο στρατιώτη και αστυφύλακα. Να τους βάλουμε στον Ερντογάν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cosmote, Nova είναι για «Μπόλεκ και Λόλεκ»;

Αν και με «τρώει» το χέρι μου να γράψω για τα σκέιτμπορντ και τα...

Καταφύγια Νο 2

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το ΓΕΕΘΑ συντάσσει ένα ενημερωτικό σημείωμα -άγνωστο αν τελικώς απεστάλη,...

Θα τα «δώσουμε» μια μέρα ξαφνικά

Επειδή έχει καταργηθεί στην πατρίδα μας η σκέψη και υποφέρουμε από αμνησία, καλό είναι...

Η σωστή πλευρά του κουβά!

Αν μαζέψουμε άρθρα, αναλύσεις, σενάρια και εκτιμήσεις για τον ρωσοουκρανικό πόλεμο που δημοσιεύτηκαν στην...

Στο Λονδίνο η Ελλάδα υπέστη ανείπωτης έκτασης ξεπεσμό

Τα όσα συνέβησαν αρχικά  στο Λονδίνο, αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια, ανάμεσα στο...

Η νομιμοποίηση της διεκδίκησης των Γλυπτών

Με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η αμετροεπής συμπεριφορά του ινδικής καταγωγής Βρετανού πρωθυπουργού...

Καταφύγια – 1

Τελευταία και με αφορμή τις «αναταράξεις» στην ευρύτερη περιοχή μας (Ουκρανία, Γάζα), γίνεται πολύς...

Οι μεγάλες ανατροπές της επιστολικής ψήφου

Εισαγωγικό σχόλιο πριν υπεισέλθω στο κυρίως θέμα: πανηγυρίσαμε -και δικαίως- που ο βασιλεύς Κάρολος...

Κιμ Γιονγκ Cool-ης

Πολλά έχει κάνει για την πατρίδα (και περίπου τρεις ντουζίνες ακίνητα, τα οποία υποθέτουμε...

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Τουρκίας

Ο Ερντογάν, όταν είδε τα αμερικανικής κατασκευής F-16 να βομβαρδίζουν το τουρκικό Κοινοβούλιο και...

Ορθά πορεύεται ο Φλωρίδης

Σε ανύποπτο χρόνο έχω αναφερθεί στην ουσιαστική ατιμωρησία των πλημμελημάτων, στην ονομαστική μόνο αξία...

Χαμένη στην μετάφραση η Ελλάς

Έκπληκτος από τα θέματα που κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα της πατρίδας μας έμεινε ένας...

Ωσαννά…

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη -και ο ίδιος προσωπικά- εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά τεσσεράμισι...

«Μαχαιρώνουμε λευκούς»

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα μικρό γαλλικό χωριό 500 κατοίκων μία ομάδα αγνώστων...

Με τον Ταγίπ… και όπου βγει!

Η ιστορία με τα δημοσιεύματα που είδαμε σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες, τα οποία...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε...

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί...

NEWSROOM