9/8/2022

Βία στη βία του κράτους-συμμορία

Δημοσίευση:

Ρωτούσα ματαίως σε κάθε τηλεοπτική συζήτηση τους φίλους από τη Ν.Δ. και τους λαθρολάγνους της Αριστεράς:

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

«Και τι θα κάνετε, ωρέ “ανθρωπιστές”, αν ο Ερντογάν μάς στείλει μονοκοπανιά 1.000.000;» Μόνο ο Καιρίδης μού απάντησε χωρίς τσιριμόνιες πως θα καταγγείλουμε τη συμφωνία για τους πρόσφυγες και θα πράξουμε τα αυτονόητα. Ορθόν. Νομίζω λοιπόν πως ήγγικεν η ώρα να πάρουμε μια γεύση της απάντησης.

Το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, του οποίου τους στρατιώτες τους σκοτώνουν στην Ιντλίμπ και τη Λιβύη σαν μπεκάτσες Ρώσοι, Σύροι και Λίβυοι, μέσα στον εξευτελισμό του επιχειρεί να κάνει άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλά ο τουρκισμός από τότε που οι ληστές του Ερτογρούλ έφτασαν πρώτη φορά στα μέρη μας: εκβιασμό. Ως διεθνείς τραμπούκοι, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο τρομοκρατικός τυχοδιωκτισμός τους στη Συρία σπρώχνοντάς τους απροκάλυπτα πια προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το καθεστώς του Ερντογάν βγήκε ανοιχτά και ανακοίνωσε πως δόθηκαν εντολές στις αστυνομικές, στρατιωτικές και τελωνειακές Αρχές να μην εμποδίζονται οι «πρόσφυγες» να περάσουν τα σύνορα. Ταυτόχρονα, μετέφεραν μπουλούκια με λεωφορεία, που προσπάθησαν από την πλευρά του Εβρου να περάσουν αφού διέσχισαν τα τουρκικά φυλάκια χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ο Στρατός μας και η Αστυνομία με χρήση της απαραίτητης βίας και κροτίδες κρότου λάμψης τούς ξαπόστειλαν πίσω. Αυτό δείχνει πως και μπορούμε και δικαιούμαστε να κάνουμε push back, βίαιη απώθηση, τόσο για λόγους εθνικής ασφάλειας, προστασίας των συνόρων, αλλά πλέον και για λόγους υγειονομικής ασφάλειας του λαού μας, αφού δεν ξέρουμε κι ούτε θέλουμε να μάθουμε από πού κρατάει η σκούφια όλων αυτών που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν σαν όπλο για να πιέσει τη Δύση να τον βοηθήσει να βγει από τα σκατά στα οποία βούτηξε μόνος του στη Συρία, παραβιάζοντας την εδαφική της ακεραιότητα, αλλά και ως μέσο εποικισμού και σταδιακής κατάκτησης των χωρών των απίστων, κατά τις επιταγές του Κορανίου.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μας κορόιδεψε... ευθέως!

Ο πρωθυπουργός και τα εντεταλμένα όργανα της κυβέρνησής του είναι αδύνατον να μην αντιλαμβάνονται πως εδώ δεν χωρούν μισόλογα και λειψές αποφάσεις. Χρειάζονται πράξεις τολμηρές και, είτε αρέσει είτε όχι, αυστηρότητα και σκληρότητα. Βία στη βία του κράτους-συμμορία. Να συντρίψουμε τις ορδές που χειραγωγούν και να μην τους επιτρέψουμε να περάσουν τα σύνορα. Βίαιη απώθηση κατά των παράνομων μεταναστών και στην ξηρά και στη θάλασσα. Είναι ανεπιθύμητοι και οι Ενοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας να τους οργώσουν το πετσί για να το καταλάβουν.

Στις δοσμένες συνθήκες και υπό το κράτος της ήδη υλοποιούμενης τουρκικής απειλής για πλημμυρίδα από σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους, η μόνη απάντηση είναι τα ερμητικά κλειστά σύνορα και η βία σε όποιον τα παραβιάζει. Ο λαός μας δεν ξοδεύει το αίμα και τον ιδρώτα του, δισεκατομμύρια, για όπλα και εξοπλισμό, για να δούμε τη χώρα να τη διαλύει ο Ερντογάν χωρίς ντουφεκιά.

Απώθηση στις δουλεμπορικές βάρκες πίσω από τη νοητή γραμμή των συνόρων. Κι αν εκβιαστικά βουλιάξουν μόνοι τους τις βάρκες, ας πάνε να τους μαζέψουν οι Τούρκοι που τους έστειλαν, αλλιώς ας πνιγούν. Δεν τους καλέσαμε. Δεν τους φορτώσαμε εμείς στις βάρκες. Δεν υποδαυλίσαμε τον πόλεμο ούτε ευθυνόμαστε για τη φτώχεια στις χώρες τους. Εχουμε δικούς μας ανθρώπους σε ανάγκη, φτωχούς, αρρώστους, αστέγους, με παιδιά που χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να σπουδάσουν. Όποιος υπακούοντας στις εντολές των Τούρκων ισλαμοφασιστών έρχεται να παραβιάσει τα σύνορά μας ρισκάροντας να πεθάνει ας πεθάνει. Η ευθύνη ανήκει στο κράτος-συμμορία του Ερντογάν και στους ίδιους που μπαίνουν στις βάρκες για να έρθουν στη χώρα που νομίζουν πως κατοικείται από αφελείς και κορόιδα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μας κορόιδεψε... ευθέως!

Κι αν, κύριε πρωθυπουργέ, χρειάζεστε χέρια να συνδράμουν, να υπερασπιστούν με κάθε μέσο τον Εβρο και τα νησιά, είμαστε εδώ. Στείλτε μας φύλλα επιστρατεύσεως, κατά προτίμηση δι’ ευνοήτους λόγους σε Καταδρομείς και Βατράχους, να συνδράμουμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας, την Αστυνομία και το Λιμενικό, και να δείξουμε πώς γυρίζουν πίσω κλοτσηδόν τα μπουλούκια και οι βάρκες του Ερντογάν. Προθύμως κι άνευ αντιλογίας θα τεθούμε υπό τις διαταγές των ανωτέρων μας και πάλι, υπό την προϋπόθεση η αποστολή να είναι η αληθινή φύλαξη των συνόρων μας και όχι να κάνουμε την επιτροπή υποδοχής.

Μέσα από τα τερατώδη λάθη στη Χίο και τη Μυτιλήνη και τις εκατέρωθεν ακρότητες, ελπίζω τουλάχιστον να βγήκαν μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. Καταρχάς, πως είναι αδιανόητο να σφαζόμαστε μεταξύ μας για τα μάτια αυτών που θα έπρεπε να είχαμε ξαποστείλει από καιρό: Αφγανούς και Πακιστανούς που παριστάνουν τους Σύρους, «ασυνόδευτους» δεκαεξάχρονους που είναι στα αλήθεια μαντράχαλοι, Μαροκινούς και Αλγερινούς, Κονγκολέζους, Σομαλούς και ό,τι άλλη ράτσα μάζεψε χωρίς βίζες ο Τούρκος και μας τους στέλνει πεσκέσι.

Κι αυτά που συνέβησαν είναι πολύ ήπιες εικόνες από το ενδεχόμενο μέλλον μας, που θα είναι τρισχειρότερο και δη σε αστικό περιβάλλον, αν α) δεν εμποδίσουμε με αυστηρότητα και βία να μπουν άλλοι, κόβοντας παράλληλα κάθε παροχή σε μη αναγνωρισμένους πρόσφυγες, β) δεν τους μαζέψουμε στη Μακρόνησο και τη Γυάρο μέχρι να ξεκουμπιστούν και γ) δεν κυνηγήσουμε τις ΜΚΟ της δουλεμπορικής αρπαχτής.

Η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να φερθούμε ανάλογα. Η κυβέρνηση να κάνει ανελέητα και με ταχύτητα το χρέος της και όλοι θα τη στηρίξουμε, πλην των γνωστών «τυφεκιοφόρων του εχθρού». Αλλιώς θα αυτοκαταστραφεί πριν από τη χώρα και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός δεν πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μας κορόιδεψε... ευθέως!

Όταν η πραγματικότητα συγκρούεται με πεπαπλανημένες πεποιθήσεις, πάντα πρέπει να νικά η πραγματικότητα. Να μην περάσει ούτε ένας. Να διώξουμε κι όσους ήρθαν. Αυτό είναι το καθήκον μας και δεν παίρνει συμβιβασμούς, από τον Κυριάκο ως τον τελευταίο στρατιώτη και αστυφύλακα. Να τους βάλουμε στον Ερντογάν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μας κορόιδεψε… ευθέως!

Μονάχα ένας επαγγελματίας γλείφτης, κόλακας και ξιπασμένος αυλικός σαν τον Αδωνι Γεωργιάδη, που θρέφεται...

Γιατί ο δημόσιος βίος δηλητηριάστηκε από τις υποκλοπές!

Εξεταστική για την ΕΥΠ από το 2015, με αφορμή τις καταγγελίες Λαφαζάνη για παγίδευση...

Πολιτική αποτυχία της Ν.Δ.

Το πρόσφατο σκάνδαλο παρακολούθησης των τηλεφώνων ενός πολιτικού αρχηγού, βουλευτών, καθώς και στελεχών της...

Οι καταγγελίες των συνθηκών

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πάει μέχρι στιγμής καλά για τη Δύση. Και αυτό,...

Ο Νότης έχει κέφια

Ο Νότης Μηταράκης δήλωσε πως οι Ελληνες δεν ασχολούνται πλέον με το «μεταναστευτικό», όπως...

Η Τουρκία παίζει «παιχνίδι» στη Λιβύη. Η Αθήνα το ξέρει;

Ο βασικός σύμμαχος της Ελλάδας στη Λιβύη, ο πρόεδρος της Βουλής Ακίλα Σάλεχ, επισκέφθηκε...

Συμμορίες τρελών μάς οδηγούν σε τρίτο παγκόσμιο

Θυμάστε μήπως έναν παλαβό Αμερικανό στρατηγό με μάτι που γυάλιζε, ονόματι Ουέσλι Κλαρκ;Από...

Η τρέλα των ανθρώπων

Οι δημοσιογράφοι είμαστε εδώ υποτίθεται για να απαντάμε. Όχι για να ρωτάμε. Αυτό ζητάει...

Βλακοκτονία!

Περισπούδαστες και οργίλες οι ανακοινώσεις της αριστερίλας και ψευτοδεξιών «συνοδοιπόρων» του μηδενισμού, με αφορμή...

4η Αυγούστου και Ιωάννης Μεταξάς

Το 1936 άνοιξε μια χαραμάδα στο σύστημα και πέρασε από μέσα της τόσος ήλιος,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η δασκάλα που σκοτώθηκε στα Σύβοτα – Ξεσπά ο γιος της 

Δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας του ζητά ο...

Νεκροί Αλβανός ηθοποιός και η σύζυγός του που πήδηξαν από τον 6ο όροφο – Ούρλιαζε το παιδί τους

Θρίλερ επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο-μυστήριο γνωστού Αλβανού...

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Δασκαλάκης – Έκκληση για αίμα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός τραγουδιστής...

Γερμανικά κόλπα με τα τεθωρακισμένα!

Το Βερολίνο, από τη μια, θέλει να στείλει τα ελληνικά τανκς στην Ουκρανία και, από την άλλη, δεν θέλει να δυσαρεστήσει περισσότερο τη Μόσχα

Τεράστιο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από το διάγγελμα του πρωθυπουργού!

Ζήτησαν και... παράταση στην παρακολούθηση Ανδρουλάκη!

Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό! Ξαφνική «βόμβα» για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά από την πανδημία και ενώ...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με διάγγελμα- κονσέρβα μετέτρεψε σε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα της Ελλάδας!

Μισό διάγγελμα με εμφανή πανικό - Προσπάθησε να την μετακυλήσει τις ευθύνες

Ύβρεις κατά του πρωθυπουργού σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ

Όλο και πιο έντονες είναι οι αντιδράσεις κατά του...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ