Εθνοκάθαρση

Must Read

Το πρελούδιον του βιαίου εποικισμού της πατρίδας μας είναι η σωρεία γεγονότων τα οποία βιώσαμε, αφενός μεν, την ασυδοσία των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι επιδίδονταν σε άσεμνες χειρονομίες, καθύβριζαν ιταμώς του νησιώτες ως τουρκόσπορους καθώς και εξοφθάλμως προέβαιναν λίαν απροκλήτως σε φθορές εις τα οχήματα των κατοίκων εις τα νησιά μας, αφετέρου δε, την επικρατούσα ανέλεγκτη ροή των μεταναστών προς τον Εβρο, με αποτέλεσμα η εθνική μας κυριαρχία να τίθεται σε αμφιβολία.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η κατάσταση πλέον έχει εκτραχηλιστεί, με πρωταίτιο την προδοτική, σταλινοφασιστική και ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προλείανε το έδαφος ούτως ώστε η παρούσα ψοφοδεής κυβέρνηση να μην αντιδρά, συρόμενη στην καθεστωτική προπαγάνδα των εξωεθνικών διευθυντηρίων και χρηματοδοτών άλλωστε των αδήλου προελεύσεως ΜΚΟ και των λοιπών παραρτημάτων αυτών, όπως οι τελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία έμμισθοι δήθεν οργανικοί διανοούμενοι του συστήματος, οι οποίοι απρόσκοπτα προπαγανδίζουν μετερχόμενοι άριστα εργαλεία πλύσης εγκεφάλου τροτσκικού-σοβιετικού τύπου (εισοδισμός, μιθριδατισμός, καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων στις μάζες), επιστρατεύοντας συγχρόνως την αστυνομία της σκέψεως διά της ποινικής καταστολής και ωμής λογοκρισίας κατά οιουδήποτε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη, με τη στυγνή μομφή του ρατσιστή, του ακροδεξιού, του μισαλλόδοξου, του φασίστα και του ισλαμοφοβικού.

Οι μηχανισμοί του συστήματος καθίστανται πλέον ανιχνεύσιμοι και προσπελάσιμοι προς την κοινή γνώμη, η οποία έχει συνειδητοποιήσει με ενάργεια ότι η νέα τάξη πραγμάτων καιροφυλακτεί διά των ως άνω πολλαπλών μέσων της να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου την εθνοπολιτική αναδιάταξη, την κατάλυση της συμπαγείας των εθνών, τον βίαιο εξισλαμισμό και την αντικατάσταση του ελληνικού λαού από εισβάλλοντες αλλοφύλους και αλλόθρησκους επήλυδες.

Η υπερεθνική ελίτ των Βρυξελλών εξυπηρετείται καθ’ ον τρόπον, δοθέντος ότι συνεργούν ως προς τούτο και ορισμένοι ισχυροί υπερεθνικοί ταγοί, με συνέπεια η ταυτότητα της Ευρώπης να υποχωρεί χάριν ενός απροσδιόριστου πολυπολιτισμικού μορφώματος στερούμενου διακριτικής φυλετικής και πολιτισμικής ταυτότητας, ιστορικής συνειδήσεως και συναισθήσεως συγγένειας ως προς ένα κοινό όραμα.

Το ΜεταναστευτικόΠροσφυγικό αποτελεί το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, αλλοίωσης της εθνικής μας ιδιοπροσωπίας, οξύνσεως του δημογραφικού προβλήματος και απορρόφησής μας από τα στίφη των αλλοδαπών, οι οποίοι εμφορούνται, εκ των ων ουκ άνευ, από υψηλό αίσθημα εθνικής αυτοσυνειδησίας και εθνικιστικού αλυτρωτισμού.

Εν κατακλείδι, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις καθίσταται πανθομολογούμενο ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εμπροσθοφυλακή επεκτατισμού και άσκηση πιέσεως προς την Ευρώπη, και συν τοις άλλοις ότι οι εν Ελλάδι έμμισθοι εθνομηδενιστικοί δούρειοι ίπποι αποτελούν τους σύγχρονους κατάπτυστους δωσίλογους του συστήματος, τους ιδιώνυμους αργυρώνητους κουκουλοφόρους, τους πρόθυμους ανυπόληπτους ευήθεις οι οποίοι αναξιοπρεπώς και αήθως, αντί τριάκοντα αργυρίων, απεμπολούν τους πάντες. Ο αγών τώρα άρχεται!

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This