Διαζύγιο με τη λογική και με την κοινωνία

Must Read

Τα κύματα των μεταναστών που θα πλημμυρίσουν την Ελλάδα «θα μείνουν για πάντα εκεί», έγραψε η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt».

  • Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σοϊλού, ανακοίνωσε την κατασκευή μεταναστευτικών καταυλισμών κατά μήκος των ελληνικών συνόρων, ενώ ο απόηχος των συγκρούσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις σχηματοποιεί για πρώτη φορά ένα νέο είδος πολέμου, όπου οι στρατιωτικές συγκρούσεις ανάγονται στην προώθηση κατά μήκος των συνόρων πληθυσμών με αστυνομικές τακτικές άνευ της χρήσεως όπλων.

Λίγο πριν από τα γεγονότα στον Έβρο, η Ν.Δ. είχε υιοθετήσει την πολιτική θέση ότι ο «Αχμέτ» μόλις θα εισερχόταν στην Ελλάδα θα αντικαθιστούσε το καλάσνικοφ με το «σφυρί και το δρεπάνι», ώστε να αναπτύξει οικονομικά τη χώρα, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του στην «αντίστοιχη οικονομική ανάπτυξη του Αφγανιστάν και του Πακιστάν»… Για να τους εντάξει ομαλά στην πολυπολιτισμική κοινωνία που η Ν.Δ. οραματίζεται σχεδιάζει την κατασκευή κλειστών δομών, όπου οι έποικοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι την ημέρα, απολαμβάνοντας τη ζωή μετά επιδομάτων, όταν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες είναι είτε άνεργοι είτε μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρακάμπτει χωρίς εξηγήσεις την κατάσταση πληρότητας των δομών, όπου κάθε δυο τρεις ημέρες οι έποικοι θα μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, και κυρίως στην Πελοπόννησο, για μόνιμη εγκατάσταση και επιδόματα, αφού η Γερμανία έχει απαγορεύσει την εγκατάσταση καταυλισμών πλησίον των βόρειων συνόρων για να μη δραπετεύουν από τη χώρα.

Οι βουλευτές της Ν.Δ., εκτός ότι δεν παραλείπουν να μας υπενθυμίζουν ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών», προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αναγκαίο «να μπολιαστεί ο πληθυσμός της χώρας με το νέο, ισχυρό ισλαμικό σπέρμα», ώστε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μέσω της εγκατάστασης των παρανόμως εισελθόντων σε εγκαταλειμμένα χωριά και οικισμούς, αποσιωπώντας ότι αυτή η πρακτική ισοδυναμεί με γενοκτονία των Ελλήνων, επειδή η πληθυσμιακή δεξαμενή του Τρίτου Κόσμου έχει άπειρη χωρητικότητα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. διέθεσε 10 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τη ληστρική φορολογία των Ελλήνων, για να στεγάσει σε πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» από το… Πακιστάν, όταν οι Ελληνες κοιμούνται στον δρόμο και όταν φορολογεί με 10% τη χρηματική δωρεά του Ελληνα παππού στο άνεργο εγγόνι.

Είναι, λοιπόν, φανερό ότι και η Ν.Δ. δεν έχει αντιληφθεί ότι με την ενθάρρυνση της εγκατάστασης ετερογενών πληθυσμών στην Ελλάδα, φίλιων προς την Τουρκία, επιταχύνει τον διαμελισμό της χώρας, που έχουν σχεδιάσει και εκτελούν από κοινού η Τουρκία και η Γερμανία. Μετά τα γεγονότα στον Εβρο, η κυβέρνηση της Ν.Δ. έρχεται πλέον αντιμέτωπη με τις ολέθριες πολιτικές και ανθελληνικές επιλογές του παρελθόντος της, έχοντας πάρει προ πολλού διαζύγιο από τη λογική, την κοινωνία και την πραγματικότητα, αφού υλοποιεί και αυτή, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το γερμανικό σχέδιο μετατροπής της χώρας σε φαβέλα και τουρκικό προτεκτοράτο.

Η καθολική λαϊκή αποδοχή των ενεργειών της στην αντιμετώπιση της εισβολής, καθώς και η αντίστοιχη κατακραυγή της επέμβασης των ΜΑΤ στα νησιά αποδεικνύουν ότι οι πορφυρογέννητοι της Ν.Δ., στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τη λογική έχουν πάρει διαζύγιο και από την πραγματικότητα. Η Ν.Δ. δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ εύκολο ο εξαθλιωμένος από τα Μνημόνια και τον εξευτελισμό λαός να απαντήσει στον κρατικό αυταρχισμό και στη βία της εξουσίας με πράξεις ανάλογες των κατοίκων της Κερατέας.

Με την επικείμενη εισβολή εκατομμυρίων υποψήφιων εποίκων και από τις μάχες με την τουρκική στρατοχωροφυλακή στον Εβρο, η Ν.Δ. ανακάλυψε επιτέλους ότι η Τουρκία έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα, καθώς και το γεγονός ότι οι έποικοι θα είναι η εμπροσθοφυλακή της γείτονος σε μια γενικευμένη σύγκρουση που δεν θα αργήσει να έλθει.

Εάν η Ν.Δ. επιθυμεί να σώσει τη χώρα και να εξουδετερώσει για πάντα τους πολιτικά παράφρονες του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να επαναφέρει τη νομιμότητα και να προστατεύσει τη χώρα ακολουθώντας τη φωνή της λογικής. Δηλαδή, ναρκοθέτηση εκ νέου του Εβρου που αποναρκοθέτησε ο Παπανδρέου, για να εμποδιστεί η τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.

Καταδίκη των παρανόμως εισελθόντων στη χώρα με χρηματική ποινή και φυλάκιση σε καταυλισμούς σε ερημονήσια, ώστε να αποθαρρύνεται η στρατιά των υποψήφιων εισβολέων να εισέρχεται στην Ελλάδα για εγκατάσταση και επιδόματα. Παύση χορήγησης επιδομάτων σε εποίκους και άμεση απέλαση αυτών που δεν δικαιούνται άσυλο και, τέλος, εκπομπή μηνύματος προς όλους ότι όλοι οι πρόσφυγες θα επιστρέψουν στις χώρες τους όταν εξομαλυνθεί η εκεί κατάσταση.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναρκωτικά και όπλο σε καφετέρια στα Εξάρχεια – Μια σύλληψη

Αστυνομικοί εντόπισαν σε καφετέρια στα Εξάρχεια ποσότητες ναρκωτικών και όπλο. Συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου 21χρονη υπάλληλος για παράβαση...

More Articles Like This