Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Ο Καραμήτρος συνωμοσιολογεί

Οι Κινέζοι, οι Αμερικάνοι, τα εργαστήρια, τα πειράματα, η συνωμοσία και οι μαρίδες που αφηγούνται περιπέτειες καρχαριών

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Φαντάσου πόσο χαμηλά είμαστε στην παγκόσμια τροφική αλυσίδα ώστε μας έπεισαν να ψηφίσουμε σούργελα, ανελλήνιστους, πράκτορες, λαμόγια, ολιγογράμματους απατεώνες, λιγούρια με βλέμμα παπατζή, καραμπαμπάμ διαταραγμένους, μπετόβλακες, μυαλοφυγόδικους και θεοπάλαβες και μάλιστα να… φανατιζόμαστε με ενίους εξ αυτών.

Φαντάσου πόσο χαμηλά είμαστε στην παγκόσμια τροφική αλυσίδα ώστε οι ξένοι δεν χαράμισαν ούτε έναν αξιόλογο «δικό τους» για να μας παιδέψει: ανέθεσαν στο λεπτούλικο κι αντιπαθητικούλι κανισάκι τους, που το φώναζαν Ντάισελμπλουμ, να μας δείχνει τα δοντάκια τους, να μας απειλεί γρυλίζοντας (σαν νιάου ακούγονταν τα γρυλίσματά του) και να μας σαλαγάει στο μαντρί του χρέους.

Φαντάσου πόσο χαμηλά είμαστε στην παγκόσμια τροφική αλυσίδα ώστε να παραμυθιάζεται τμήμα του πληθυσμού μας με… βραβεία Νόμπελ που θα έπαιρναν τα κορόιδα που χειροκροτούσαν και ντάντευαν τους ισλαμιστές που έρχονταν να αποικίσουν τη χώρα μας.

Φαντάσου πόσο χαμηλά είμαστε στην παγκόσμια τροφική αλυσίδα ώστε αφήσαμε την κατάσταση να γίνει τόσο ρόιδο ώστε εκατοντάδες χιλιάδες αδέλφια μας δεν μπόρεσαν να σταυρώσουν ούτε μεροκάματο στην Ελλάδα κι όσοι απέμειναν εδώ κυνηγάνε το πενηντάευρω με το τουφέκι και δεν πέφτει το ρημάδι, είναι άνεργοι ή εργαζόμενοι απλήρωτοι και κακοπληρωμένοι.

Κι όλοι εμείς, η μαρίδα του κόσμου τούτου, καθόμαστε και μιλάμε για κόλπα που δεν πρόκειται να μάθει σε χίλια χρόνια η όποια ηγεσία έχουμε, διότι κι αυτή, συγκριτικά με τους παγκόσμιους παίκτες, δεν λογαριάζεται ως ισχυρή. Γράφουμε για συνωμοσίες, διασπορές ιών, μυστικά εργαστήρια, μυστικές υπηρεσίες, ερπετοειδείς και κυνοκέφαλους, εξωγήινους και μεταλλαγμένους χωρίς να έχουμε ίχνος πρόσβασης ούτε σε γραφείο πρωτοκόλλου της οικείας εφορίας μας.

Δεν μπορούμε να μάθουμε αν ο σουβλατζής της γειτονιάς μάς ταΐζει κατιμά και αποφαινόμαστε για υποθέσεις που ξεπερνούν το 99,999% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ακόμα πιο αστείο από αυτή την αντίφαση είναι το ύφος με το οποίο οι παντογνώστες σού λένε τα «σιγουράκια» των διεθνών και πολυδιάστατων συνωμοσιών.

Το «πού πας, ρε Καραμήτρο» είναι πάλι επίκαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ