Διανοητική κάθειρξη

Must Read

Η έννοια της «συνωμοσιολογίας» αποτελεί έναν προσφιλή νεωτερισμό, μία παραλλαγή χυδαίας λογοκρισίας, η οποία είθισται να προβάλλεται ως αντεπιχείρημα εκ της εν γένει καθεστηκυίας τάξεως κατά οιουδήποτε τεκμηριωμένου αντιρρησία της αυθεντίας των απόψεων της πολύμορφης εξουσίας.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Επί της επικαιρότητας, ο εμπαιγμός της αντιδημοκρατικής και άκρατα σταλινογενούς συλλήβδην Αριστεράς (αμετανόητο εγκληματικό ΚΚΕ, εθνοκτόνος ΣΥΡΙΖΑ με τα υποζύγιά των, ήτοι τα μισθοδοτούμενα τάγματα εφόδου εις τα πανεπιστήμια με όπλα και μολότοφ) περί της στυγνής δολοφονίας αθώων εργαζομένων τη 10 Μαΐου του 2010 εις τη Μarfin αποτελεί μνημείο μισαλλοδοξίας, μισανθρωπίας, κακοήθειας, μικροψυχίας, καθώς και αδιάσειστο στοιχείο της ολοκληρωτικής προκρούστειας ιδεοληψίας τους.

Εν άλλοις λόγοις, διά της στάσης της η φαύλη Αριστερά απέδειξε αμειλίκτως τη φασίζουσα αντίληψή της προς τους εργαζομένους, με αισχρές δηλώσεις περί των τραγικών θυμάτων δήθεν συνεπεία των μνημονίων, εν απλή συνεργεία με την ψοφοδεή κεντροαριστερή Ν.Δ., η οποία ενδοιάζει να ομιλήσει ευθαρσώς περί των στυγερών δραστών-εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι, διά άδηλους λόγους, παραμένουν ασύλληπτοι, παρά την υπό αυτών εκ προθέσεως και κατά συρροή διαπραχθείσα ειδεχθή ανθρωποκτονία.

Ο ερυθρός ολοκληρωτισμός συνιστά την ενδημούσα χαίνουσα πληγή εις το τελευταίο προπύργιο της «Σοβιετίας», το οποίο ανυπερθέτως αποτελεί σήμερον η Ελλάδα, εγκλωβισμένη εις τη χρεοκοπημένη ιδεοληψία της αποτυχημένης γενιάς του περίπυστου Πολυτεχνείου.

Περαιτέρω, η άρση του κατ’ οίκον εγκλεισμού και η διαφορετική μεταχείριση εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων προς ορισμένες κοινωνικές ομάδες, αλλά και η φημολογούμενη θεωρία περί του υποχρεωτικού εμβολιασμού ως προϋπόθεση επανόδου εις την κανονικότητα (κατά το ΦΕΚ 42/Α/25-02-2020) και εν γένει η δριμεία άσκηση τρομοκρατίας διά των υπό του κράτους δαψιλώς επιδοτούμενων ΜΜΕ, περί της απώλειας της ζωής μας, ένεκεν του «φονευτού» ιού, εν συνδυασμώ προς την ελλιπή επιστημονική τεκμηρίωση προελεύσεώς του, μας αγάγει αφεύκτως εις το εύλογο συμπέρασμα ότι υποκρύπτεται κάποιος σχεδιασμός.

Επιπλέον, οι δηλώσεις περί της παγκόσμιας διακυβερνήσεως, η ευθεία αμφισβήτηση των δομικών στοιχείων της ταυτότητας του έθνους μας συλλήβδην και η περιστολή των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, πέραν της ανεπανόρθωτης επακολουθούσης οικονομικής καταβαραθρώσεως απαντώνται ευγλώττως εις τον παράλογο σχεδιασμό ότι το εμβόλιο θα περιέχει «βιοτσίπ» ελέγχου.

Άρα ομιλούμε κατ’ ουσίαν διά μία «κανονικότητα» πλήρους αιχμαλωσίας, καθολικής και θεσμισμένης σωματικής φυλακής, μίας σύννομης, διά νόμου θεσπισμένης διανοητικής καθείρξεως, όθεν συνεπάγεται η κατάργηση του αυτεξουσίου μας ως ανθρώπων, η αμαύρωση του προσώπου μας, η προσβολή των ανθρώπινων σχέσεων και η καταστρατήγηση του απαραβίαστου, των σύμφυτων με την ανθρώπινη φύση μας, ελευθεριών!

Η παγκόσμια ελίτ και η εωσφορική αλαζονεία του «υπερανθρώπου» του κεφαλαίου, εις τον αντίποδα της σκόπιμης απαξίωσης εν γένει της μεταφυσικής, δίκην ενός άκρατου ορθολογισμού, προοιωνίζονται ως η απαρχή του τέλους του ανθρώπινου πολιτισμού.

Η νέα τάξη πραγμάτων επελαύνει απροσκόπτως και ραγδαίως, μετατρέποντάς μας ως πειραματόζωα-ανθρωποειδή, ημείς οι πολίτες τι, άραγε, επιλέγουμε; «Υπάρχει -εκτός από μία έμφυτη επιθυμία για ελευθερία-μία ενστικτώδη επιθυμία για υποταγή» Εριχ Φρομ.

*Δικηγόρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This