ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ«Βόμβα» με Μοντέρο θέλει να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός

«Βόμβα» με Μοντέρο θέλει να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός

Ιταλικό δημοσίευμα βάζει τους «ερυθρόλευκους» στην pole position για τον άσο της Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός φαίνεται αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαν Μοντέρο από τη Βαλένθια.

Το «Sportando» αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Δομινικανό γκαρντ, προσφέροντάς του συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Παρ’ όλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δεν εξελίσσονται θετικά για τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός στην pole position

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζαν Μοντέρο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εμφανίζονται ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του.

Οι Πειραιώτες επιδιώκουν να ενισχύσουν σημαντικά την περιφερειακή τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν, προσθέτοντας έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο και παραγωγικό γκαρντ στο ρόστερ τους.

Η εντυπωσιακή σεζόν του Μοντέρο

Ο Μοντέρο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βαλένθια, οδηγώντας την ομάδα στο Final Four της διοργάνωσης και αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Panathinaikos AKTOR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δομινικανός γκαρντ αναδείχθηκε MVP των playoffs, έχοντας κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 4,7 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 23,3 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, συγκεντρώνοντας παράλληλα 17,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης