Στις 9 το βράδυ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Final Four της EuroLeague, με την Dara, η οποία πριν από μία εβδομάδα σήκωσε την… κούπα της Eurovision, να δηλώνει ανοιχτά την υποστήριξή τους στους «ερυθρόλευκους».
Ειδικότερα, σε σημερινή ανάρτησή της στα social media, η Βουλγάρα νικήτρια του πολυσυζητημένου -λόγω Ισραήλ- 70ού ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ευχήθηκε καλή τύχη στον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς είναι συμπατριώτης της.
«Εύχομαι όλη την τύχη στον Σάσα Βεζένκοφ σήμερα. Πήγαινε να τούς κερδίσεις!», αναφέρει χαρακτηριστικά η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια σε Instagram story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το σχόλιο Βεζένκοφ για τη Eurovision
Αξίζει να σημειωθεί πως, η εν λόγω… φιλοφρόνηση από πλευράς Dara δεν είναι τυχαία, παρά έρχεται ως «απάντηση» σε πρόσφατη τοποθέτηση του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού για τη Eurovision!
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων δηλώσεων ενόψει του Final Four, ο Βεζένκοφ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πώς νιώθει για τη νίκη της χώρας του στη Βιέννη. «Τους πατήσαμε! Ήμασταν οι πρώτοι που κέρδισαν και την ψηφοφορία των επιτροπών και του κοινού. Ήταν απίστευτο!», απάντησε, μεταξύ άλλων, ο διεθνής Βούλγαρος καλαθοσφαιριστής.
Δείτε επίσης:
- Τελικός Final Four: Πώς θα μεταφερθούν οι φίλαθλοι Ολυμπιακού και Ρεάλ στο ΟΑΚΑ
- Εισιτήρια Final Four: Ένα μπάχαλο με καταγγελίες, διαβεβαιώσεις και απολογίες







