Ιταλική «απόβαση» στη Μακεδονία μας

Must Read

Το Γύρο Μακεδονίας 2019 ξεκίνησε ο Σύλλογος Φίλων της Alfa Romeo Ιταλίας, πραγματοποιώντας μια «απόβαση» Ιταλικής γοητείας στη χώρα μας, με μερικά από τα πιο όμορφα δείγματα της Alfa Romeo.

Για τρίτη φορά στην ιστορία του, ο Σύλλογος επέλεξε τη χώρα μας, για την πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής συνάντησης με κλασσικά οχήματα Alfa Romeo.
Με σημείο αφετηρίας το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, 23 κλασσικά μοντέλα Alfa Romeo ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή την περιήγηση τους, με στόχο να ανακαλύψουν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Μακεδονίας.

Έχοντας ήδη ενθουσιάσει με το πέρασμα τους την Καστοριά, τον Άγιο Αχίλλειο, το Νυμφαίο και τη λίμνη Κερκίνη, το κομβόι που μεταφέρει την ιστορία της Alfa Romeo θα επισκεφτεί επίσης το Άγιο Όρος και τη Βεργίνα.

Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου, οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά αυτά τα μοναδικά μοντέλα, που στάθμευσαν στην Πλατεία Αριστοτέλους από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Μοντέλα από το 1929 μέχρι σήμερα

Το κεντρικό σημείο της πόλης γέμισε από το μοναδικό στιλ των Alfa Romeo, με μοντέλα όπως η 6C 1500SS του 1929, που είναι και το «γηραιότερο» μοντέλο του γκρουπ, αλλά και τις σύγχρονες 4C και Stelvio, που αποτελούν τον ιδανικό δεσμό μεταξύ της ένδοξης ιστορίας και του δυναμικού σήμερα της μάρκας.

Η Stelvio αποτελεί και το επίσημο αυτοκίνητο υποστήριξης της εκδήλωσης, ακολουθώντας την πορεία των προγόνων της σε αυτό το διαφορετικό μαραθώνιο στη Μακεδονία.

Εφοδιασμένη με τον αποδοτικό Turbo κινητήρα πετρελαίου 2.2 210hp και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης Q4, αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» των 23 αυτοκινήτων του RIAR (Registro Italiano Alfa Romeo).

Μετά την ξεχωριστή αυτή επίδειξη στην Πλατεία Αριστοτέλους, τα μέλη του ιστορικού Συλλόγου θα αποχαιρετήσουν τη χώρα μας την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Αντώνης Μπληζιώτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This