Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία φόρος τιμής στον Παύλο και η απάντηση στον υβριστή του πατέρα του

Must Read

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά από την χτεσινή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, συμπληρώνονται δυο χρόνια από τότε που ο πατέρας του, ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος, έφυγε από τη ζωή και έτσι ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέβασε στον λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία όπου απεικονίζονται τρεις γενιές Γιαννακόπουλων, ο παππούς Παύλος, ο γιος Δημήτρης και ο εγγονός Παύλος σε παιδική ηλικία.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο ίδιος εξαπέλυσε πυρά με αφορμή ύβρεις που γράφτηκαν σε βάρος του πατέρα του.

“Το πανό του 12, τις ατελείωτες προσβολές και τα ψέμματα σε όλες σου τις ανακοινώσεις που σε πλήρωνε ο χοντρομουσιάς να ανεβάζεις τις προσπέρναγα τόσα χρόνια για το καλό του συλλόγου…Το να βάζεις τα αλβανοτρολλάκια σου να βρίζουν τα κόκαλα του πατέρα μου, την ημέρα του μνημοσύνου του, δεν θα περάσει έτσι…κι ας κρύβεσαι πίσω από το οπαδικό κίνημα και λες ότι τα βάζω με τα παιδιά της 13, γιατί εσύ είσαι κότα από τη φύση σου. @souvlatzis13.” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This