Τρίτη 11/5/2021

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία φόρος τιμής στον Παύλο και η απάντηση στον υβριστή του πατέρα του

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά από την χτεσινή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, συμπληρώνονται δυο χρόνια από τότε που ο πατέρας του, ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος, έφυγε από τη ζωή και έτσι ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέβασε στον λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία όπου απεικονίζονται τρεις γενιές Γιαννακόπουλων, ο παππούς Παύλος, ο γιος Δημήτρης και ο εγγονός Παύλος σε παιδική ηλικία.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο ίδιος εξαπέλυσε πυρά με αφορμή ύβρεις που γράφτηκαν σε βάρος του πατέρα του.

“Το πανό του 12, τις ατελείωτες προσβολές και τα ψέμματα σε όλες σου τις ανακοινώσεις που σε πλήρωνε ο χοντρομουσιάς να ανεβάζεις τις προσπέρναγα τόσα χρόνια για το καλό του συλλόγου…Το να βάζεις τα αλβανοτρολλάκια σου να βρίζουν τα κόκαλα του πατέρα μου, την ημέρα του μνημοσύνου του, δεν θα περάσει έτσι…κι ας κρύβεσαι πίσω από το οπαδικό κίνημα και λες ότι τα βάζω με τα παιδιά της 13, γιατί εσύ είσαι κότα από τη φύση σου. @souvlatzis13.” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ