Έρχεται νέος αρχιδιαιτητής στη Super League και θα είναι… αλλοδαπός!

Must Read

Με ψήφους 16 υπέρ και 1 λευκό (από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Νίκο Βακάλη), η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε οριστικά για τη διαδικασία επιλογής της νέας ΚΕΔ στη… μετά Βίτορ Μέλο Περέιρα εποχή.

Η σχετική διαδικασία αναφέρει επ’ ακριβώς: «H EΕ/ΕΠΟ συναινεί στη διαδικασία και εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο να υπογράψει τις συμβάσεις με το που επιλεγούν οι ειδικοί. Η ΕΕ/ΕΠΟ ορίζει τον πρόεδρό της ως εκπρόσωπό της, ο οποίος θα παρίσταται στη διαδικασία. Εκ μέρους των FIFA/UEFA, στη διαδικασία θα συμμετέχει ως παρατηρητής ο Πετρ Φούσεκ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συνάντηση του Working Group θα γίνει την Τρίτη 14/7, η δεύτερη συνάντηση την Πέμπτη 16/7 και η τρίτη συνάντηση μαζί με την ψηφοφορία την Παρασκευή 17/7. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα επιλεγεί από τους Big 4 θα είναι ξένος και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ ο ίδιος θα επιλέξει και δύο ξένους συνεργάτες. Από αυτούς ο ένας θα είναι ο VAR expert.

Τα ονόματα των διαιτητών θα τεθούν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Ρομπέρτο Ροζέτι. Στόχος της UEFA, που εμπνεύστηκε τη διαδικασία, είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΚΕΔ να βρίσκεται στην Αθήνα με τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League, ώστε να ενημερωθεί από τον Περέιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This