Πέμπτη, 22 Απρ 2021

«Έφυγε» ο ευρωκυπελλούχος με την ΑΕΚ Νίκος Μήλας

Ο θρυλικός προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή, όντας πλήρης ημερών. Ο Νίκος Μήλας, οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου ελληνικής ομάδας, το 1968 με το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Φυσικά, ο Μάκης Αγγελόπουλος και άπαντες οι άνθρωποι της ΑΕΚ έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Νίκου Μήλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί.

Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ