Στο μυαλό του Καρέρα ο «τελικός» με τους Ουκρανούς!

Η λειψανδρία στη μεσαία γραμμή και οι αντοχές των Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς

Must Read

Μεγάλα… ζόρια για την ομάδα της ΑΕK

  • Από τον
    Γιώργο Σηφάκη

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ σκέφτονται το ματς κόντρα στη Ζόρια την Πέμπτη. Παιχνίδι που η «Ένωση» πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τα προβλήματα είναι αρκετά, με κυριότερα τη λειψανδρία στη μεσαία γραμμή.

Με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι στα πιτς είναι δεδομένο πως οι Γεβχεν Σάκχοφ και Νέναντ Κρίστιτσιτς θα ήταν εκείνοι που θα τραβούσαν το κουπί στον άξονα. Και, όπως είναι λογικό, έχουν τη μεγαλύτερη επιβάρυνση με σε ένα σερί αγώνων υψηλής έντασης, «Κυριακή – Πέμπτη», σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το θέμα που προβληματίζει έντονα τον Καρέρα είναι αφενός πόσο θα αντέξουν και αφετέρου τι εικόνα θα παρουσιάσουν. Και οι δύο μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα και όχι μόνο έχουν αντεπεξέλθει, αλλά αποτελούν και σημείο αναφοράς, αποκτώντας μέσα από αυτό το αναγκαστικό σερί πέντε αγώνων ένα ιδιαίτερο «δέσιμο».

Τριπλέτα

Ειδικά δε αν σε αυτούς προστεθεί και ο Μάνταλος, μιλάμε για μια τριπλέτα που έχει κάνει μαγικά μέχρι σήμερα. Το θετικό είναι ότι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να μπει από σήμερα ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα και πλέον δεν νιώθει ενοχλήσεις.

Ετσι, θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και σύντομα αναμένεται να βρίσκεται στο 100% και στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα. Πολύ καλά είναι τα νέα και για τον Λιβάι Γκαρσία. Η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια.

Ο νεαρός εξτρέμ θα ακολουθήσει και ένα έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος και να μην υπάρχει φόβος υποτροπής. Αντίθετα, χαμόγελα έφερε η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε χωρίς προβλήματα το κανονικό πρόγραμμα και πλέον μπήκε σε πορεία επιστροφής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This