Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με ήττα από τον Τιμ την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου ATP Finals

Με το... αριστερό

Must Read

Σε κακή μέρα! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε, ξεκίνησε με το… αριστερό την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Λονδίνο, όμως έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals.

  • Από τον
    Γιώργο Σηφάκη

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε 2-1 με 7-6 (5), 4-6, 6-3 από τον Ντόμινικ Τιμ (Νο. 3) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο δεύτερο ματς που θα δώσει την Τρίτη (17/11) κόντρα στον ηττημένο του αγώνα Ναδάλ – Ρούμπλεφ. Ο Έλληνας τενίστας δεν ήταν συγκεντρωμένος και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα έδωσε το δικαίωμα στον 27χρονο Αυστριακό να το εκμεταλλευτεί ιδανικά και πλέον να γίνει αυτός το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παρότι ο Ντόμι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και απείλησε τρεις φορές τον Τσιτσιπά, ο Στεφ ήταν αυτός που βρέθηκε πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Προηγήθηκε 5-3 στο ται μπρέικ αλλά ο Αυστριακός αντέδρασε και πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς ήταν καθηλωτικός και το κέρδισε εύκολα. Όπως εύκολα έχασε το καθοριστικό τρίτο σετ, όπου ο Τιμ τού έκανε μπρέικ στο πρώτο δικό του σέρβις και δεν κατάφερε να το… επιστρέψει ποτέ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς τόνισε: «Ο Τιμ έκανε τα πάντα καλύτερα από μένα. Εγώ έμεινα πίσω και έχασα το ματς. Λείπει κάτι στο παιχνίδι μου και πρέπει να βρω τι είναι αυτό. Μου λείπει ο κόσμος, γιατί είμαι παίκτης ψυχολογίας. Δεν μου πήγε το παιχνίδι. Έκανα τακτικά λάθη και δεν είχα τον χρόνο να τα σκεφτώ και να τα διορθώσω».

Από την άλλη, ο Ντόμινικ Τιμ, μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα του ATP Finals, σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Οι συνθήκες σε αυτό το γήπεδο είναι γρήγορες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αφού παίζεις κόντρα σε παίκτες του Top-10. Αυτό που μου έδειξε η εμπειρία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις καλά σε αυτό το τουρνουά. Ήταν κρίσιμο για μένα το πρώτο σετ και πολύ δύσκολο. Νιώθω καλύτερα από πέρσι. Όλη αυτή η εμπειρία είναι κάτι καινούργιο για όλους μας. Όμως είμαι ευγνώμων που παίζουμε ακόμη αγώνες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This