Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

ΑΕΚ: «Όταν πολλοί έβλεπαν τα χώματα, εκείνος έδινε το σύνθημα» (video)

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς» με τον αγιασμό στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 25 Ιουλίου 2017 η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της την άδεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου και την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε αγιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τότε κάποιοι είχαν ειρωνευτεί και έλεγαν πως το γήπεδο θα μείνει στις μακέτες. Τα έργα όμως τους διέψευσαν.

Ήταν πολύ ωραία εκείνο το βράδυ! Δυο χρόνια πριν! Το δεύτερο σύνθημα της μεγάλης επιστροφής! Όταν όλοι μας προσπαθούσαμε να το πιστέψουμε, εκείνος είχε στο μυαλό του ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια του πιο μεγάλου έργου! Όταν πολλοί έβλεπαν τα χώματα, εκείνος έδινε το σύνθημα: Ξεκινάμε αύριο! Και όλα έγιναν όπως τα είπε! #aekfc #ourhome #ourland #ourcity #ourhistory #agiasofia #neafiladelfia #weareback

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 26. Juli 2019

Σε ανάρτηση της η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε για το θέμα: «Ήταν πολύ ωραία εκείνο το βράδυ! Δυο χρόνια πριν! Το δεύτερο σύνθημα της μεγάλης επιστροφής! Όταν όλοι μας προσπαθούσαμε να το πιστέψουμε, εκείνος είχε στο μυαλό του ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια του πιο μεγάλου έργου! Όταν πολλοί έβλεπαν τα χώματα, εκείνος έδινε το σύνθημα: Ξεκινάμε αύριο! Και όλα έγιναν όπως τα είπε!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ