Ο Σβαμπ μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ- Δεν κρατιέται για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

Στόχος είναι οι τίτλοι!

Must Read

Αποκαλυπτικός ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία, στους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά» για την τρέχουσα σεζόν και στην ανυπομονησία του να παίξει σε γεμάτη Τούμπα.

«Η πίεση είναι τεράστια, απαιτούνται τίτλοι! Ο ΠΑΟΚ έκανε το νταμπλ πριν από δύο χρόνια, ήταν δεύτερος πέρυσι και αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Ο σύλλογος ανταγωνίζεται για τίτλους κάθε χρόνο, οι οπαδοί θέλουν να δουν τίτλους. Ο εσωτερικός μας στόχος είναι να έχουμε κάτι στα χέρια μας στο τέλος της σεζόν. Έχουμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που παίζει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν πόντο πίσω και ανυπομονώ για τη μονομαχία μαζί τους, για ένα ματς που συζητούν όλοι. Θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας και μπορούμε να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτός ήταν ένας δηλωμένος στόχος για φέτος. Ανεξάρτητα από το ποιοι αντίπαλοι ήταν στα χαρτιά, οι Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Τους αποκλείσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο, γιατί δεν καταφέραμε να παίξουμε στους ομίλους, αποκλειστήκαμε από την Κράσνονταρ. Ο πρώτος στόχος της σεζόν χάθηκε. Πρέπει να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ και έχουμε κάνει μια καλή αρχή».

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.30), ενώ έως το τέλος του 2020, και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν χρειαστεί να αναβληθεί κάποιο ματς λόγω κορονοϊού, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει εννιά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, που μπορεί να γίνουν και 10, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι ο εξ αναβολής αγώνας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα η διοργανώτρια Αρχή τον ορίζει πριν ή μετά τα Χριστούγεννα, με πιθανές ημερομηνίες 23, 27 ή 30 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This