Tsitsipas for president: Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» τον Έλληνα πρωταθλητή ως μελλοντικό πρωθυπουργό της χώρας! (video)

Μπορεί να είναι «ο χειρότερος χορευτής», αλλά σίγουρα είναι «χαρισματικός»

Must Read

Τον Στέφανο Τσιτσιπά «βλέπει» ως μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με δήλωσή του σε σχετική ερώτηση! 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του τουρνουά ATP Finals, οι διοργανωτές δημιουργήσουν μια σειρά από διασκεδαστικά video, στα οποία ορισμένοι από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου (πλην του απόντα Φέντερερ), καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις επί παντός επιστητού.

Και, σύμφωνα με τις απαντήσεις των αντιπάλων του, ο Έλληνας πρωταθλητής στο τένις χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, ως «χαρισματικός», αλλά και ως «ο χειρότερος χορευτής»!

Εκείνο, ωστόσο, που αξίζει, σίγουρα να κρατήσουμε, είναι το γεγονός ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν ρωτήθηκε για ποιον από τους αντιπάλους του «βλέπει» ως ιδανικό για ηγέτη της χώρας του, χαρακτήρισε τον Τσιτσιπά ως τον καταλληλότερο να ηγηθεί της Ελλάδας στο μέλλον, υποστηρίζοντας ότι έχει «υγιείς σκέψεις για την κοινωνία και τον κόσμο».

  • Δείτε το διασκεδαστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This