Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη «μητέρα των μαχών» σε ένα άδειο Καραϊσκάκη

Με σημαντικές απουσίες ο ένας, με σημαντικές αδυναμίες ο άλλος

Must Read

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκονται, ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αποτελεί πάντα τη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το έχει δείξει, άλλωστε, η ιστορία ότι αυτές οι αναμετρήσεις κρίνονται από τη δίψα, το πάθος και τη θέληση…

Στην 9η στροφή της Σούπερ Λίγκας, λοιπόν, «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» συγκρούονται απόψε (19.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τη μια, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να καλύψει τις σημαντικές απουσίες των Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά και να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στη νίκη και, από την άλλη, ο Λάζλο Μπόλονι να κρύψει κάτω από το… χαλί τις όποιες αδυναμίες του «Τριφυλλιού», προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα παραμείνουν πρώτοι, ενώ οι «πράσινοι», αν καταφέρουν να κερδίσουν στο Καραϊσκάκη, θα μπουν ζεστά στην υπόθεση της πρώτης εξάδας, που οδηγεί στα πλέι οφ!

Σήμερα, εξάλλου, θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια Λαμία – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, ενώ την Κυριακή στη δράση επιστρέφει η ΑΕΚ, η οποία είχε χτυπηθεί από τον κορωνοϊό πριν από τη διακοπή, και υποδέχεται τη Λάρισα.

Ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων

Από την πλευρά του, ο Άρης φιλοδοξεί να περάσει από το Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ευελπιστώντας στη νίκη και, παράλληλα, σε… στραβοπάτημα των Ολυμπιακού και Άρη.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα, με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Super League – 9η αγωνιστική

Σάββατο 21 Νοεμβρίου
15.00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης
17.15 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης
19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κυριακή 22 Νοεμβρίου
15.00 ΑΕΚ – Λάρισα
17.15 Παναιτωλικός – Άρης
19.30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου
19.30 Βόλος – ΟΦΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This