Έπεσε ένα ακόμη «κάστρο»: Η Στεφανί Φραπάρ γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα… σφυρίξει στο Champions League! (video)

Πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι

Must Read

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα η Στεφανί Φραπάρ, καθώς ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τη συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ντιναμό Κιέβου.

Η εν λόγω απόφαση της UEFA καθιστά την 36χρονη Γαλλίδα την πρώτη γυναίκα στην ιστορία η οποία θα έχει καθήκοντα πρώτου διαιτητή σε αγώνα Champions League!

Μόλις πέρυσι η Φραπάρ έγινε η πρώτη γυναίκα που «σφύριξε» σε τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ανδρών, διευθύνοντας την αναμέτρηση του ευρωπαϊκού Super Cup, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Τον Απρίλιο του 2019, εξάλλου, έγινε και η πρώτη Γαλλίδα διαιτητής στη Ligue 1, «σφυρίζοντας» στον αγώνα Αμιάν – Στρασμπούρ, ενώ την ίδια χρονιά ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ολλανδία.

Να σημειωθεί πως η Στεφανί Φραπάρ (Stéphanie Frappart) βρίσκεται στον Κατάλογο Διεθνών Διαιτητών της FIFA από το 2009 και έχει διαιτητεύσει αρκετούς αγώνες υψηλού επιπέδου, ενώ το 2019 χρίστηκε Ιππότης του Εθνικού Τάγματος της Τιμής.

  • Δείτε την Στεφανί Φραπάρ σε δράση:

https://youtu.be/WZlGXrIM0RI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This