Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Αχιλλέας Μπέος: Νοιάζομαι για τον υπερήλικα… φίλο μου Αλέξη Κούγια!

Αναδημοσίευση του άρθρου από το sportdog.gr

Ο πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ Αχιλλέας Μπέος πέταξε «σπόντες» κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια τον οποίο χαρακτήρισε «πηγή γέλιου» και τόνισε μεταξύ άλλων και με σαρκαστική διάθεση ότι τον πρότεινε για πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παρά το γεγονός ότι καθημερινά, σχεδόν, βρίσκομαι στο στόχαστρο των “επιθέσεων” του φίλου μου του Αλέξη του Κούγια, εγώ τον σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον βοηθήσω να βγει από την δεινή θέση που προφανώς βρίσκεται και τον οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές που τον καθιστούν πηγή γέλιου για όλους.

Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που οι εντάσεις και μάλιστα οι καθημερινές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Μελισσανίδης, Σαββίδης και άλλοι, και τους πρότεινα να υποδειχθεί ως υποψήφιος πρόεδρος οικουμενικής αποδοχής της ΕΠΟ ο φίλος μου ο Αλέξης.

Δυστυχώς η πρωτοβουλία μου κατέληξε άδοξα, καθώς εμπειρότεροι εμού παράγοντες μου υπέδειξαν ότι με βάση το νέο Αθλητικό Νόμο «Αυγενάκη», άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω απαγορεύεται να θέτουν υποψηφιότητα σε ομοσπονδίες! Και αλίμονο ο Αλέξης εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία…

Παρά ταύτα όσο κι αν οι χρόνοι παρήλθαν και όσο κι αν ο Αλέξης παραμένει ίδιος και… χειρότερος, βρίζοντας, λασπολογώντας και συκοφαντώντας, εγώ συνεχίζω να νοιάζομαι για τον υπερήλικα φίλο μου Αλέξη. Δεν είμαστε, δα, και όλοι ίδιοι…».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ