Τζόλης… the Great: Ο μικρός του ΠΑΟΚ «βγάζει μάτια» και έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλά!

Με τα γκολ που έχει πετύχει στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τον ΠΑΟΚ, ήδη προσπέρασε σπουδαίους σκόρερ του συλλόγου

Must Read

«Χρήστος Τζόλης. Να θυμάστε αυτό το όνομα», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό η UEFA.

Κι όχι άδικα, αφού ο νεαρός επιθετικός είναι το νέο «next big thing» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας με τις εμφανίσεις του όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλά. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στα υποψήφια «Golden Boys» για το 2020 στον διαγωνισμό της «Tuttosport», αλλά το βραβείο κατέληξε στον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ.

Ο 18χρονος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήρθε δεύτερος, αφήνοντας πίσω σπουδαία ονόματα, όπως οι Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν), Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στα μπλοκάκια των μεγαλύτερων σκάουτερ της γηραιάς ηπείρου και δεν αποκλείεται σύντομα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 2002 στη Θεσσαλονίκη από Βορειοηπειρώτες γονείς, που κατάγονται από τη Δρόπολη, μόλις στα οκτώ του χρόνια (το 2010) εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, προερχόμενος από τη Δόξα Πενταλόφου. Μάλιστα, θραύση κάνει στο διαδίκτυο το βίντεο με την Κ12 των «ασπρόμαυρων» που είχε… χορέψει όλη την Μπαρτσελόνα σε ματς στο «Καμπ Νου».

Αργότερα, το 2015, στο τουρνουά «Lennart Johansson» της Στοκχόλμης είχε πετύχει 11 γκολ σε 5 ματς. Ωστόσο έφυγε για τη Γερμανία, για οικογενειακούς λόγους. Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε το 2018 και στην πρώτη του χρονιά στην Κ17 του «Δικεφάλου» ήταν ο ηγέτης της ομάδας, με 29 γκολ σε 25 ματς.

Τη σεζόν 2019 – 2020 πέτυχε 19 γκολ και 8 ασίστ σε 26 εμφανίσεις, αγωνιζόμενος και στα τέσσερα παιχνίδια του Youth League. Ο Αμπέλ Φερέιρα πίστεψε στις δυνατότητές του, δίνοντας την πρώτη συμμετοχή του στις 7/6/2020, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο νεότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα

Μάλιστα, ο Τζόλης ήταν ο νεότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν, αφού είχε πετύχει γκολ σε ηλικία 18 ετών, τεσσάρων μηνών και 21 ημερών! Φέτος, με τα γκολ που έβαλε εκτός συνόρων με τα ασπρόμαυρα, προσπέρασε στη λίστα των σκόρερ σπουδαία ονόματα του συλλόγου, όπως οι Γιώργος Κούδας, Γιώργος Γεωργιάδης, Θόδωρος Ζαγοράκης, Αχιλλέας Ασλανίδης, Δημήτρης Παρίδης αλλά και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Με το εθνόσημο στο στήθος μετράει 4 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ με την Κ19 της Εθνικής Ελλάδος, 3 συμμετοχές και με την Κ17, 9 παρουσίες και 6 τέρματα.

  • Απολαύστε τον σε δράση:

https://youtu.be/mWP8e2qZihM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This