O Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανέωσε με τους Μπακς! (video)

Έβαλε τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του, αποδεχόμενος τη μεγαλύτερη επέκταση συμβολαίου στην ιστορία του ΝΒΑ

Must Read

Tέλος στα σενάρια για το μέλλον του έβαλε o Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σήμερα υπόγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με σχετικό tweet, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, το πόσο ενθουσιασμένος είναι για την συγκεκριμένη εξέλιξη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «ευλογημένο»:

Δείτε επίσης: «Μυθικό» συμβόλαιο στα πόδια του Γιάννη από τα «ελάφια» και… κλάμα οι μνηστήρες!

Οι διάφοροι μνηστήρες έμειναν, τελικά, με την όρεξη καθώς ο Γιάννης υπέγραψε τη… supermax επέκταση (τη μεγαλύτερη στην ιστορία του ΝΒΑ!), για να μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι το καλοκαίρι του 2026, στο πλαίσιο της οποίας θα εισπράξει -κρατηθείτε- 228.200.000 δολάρια!

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1336831834441846787

Ο Greek Freak, ο οποίος προετοιμάζεται για τη σεζόν 2020/21, είχε στείλει το μήνυμά του αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολής και, μάλιστα, όχι μία, αλλά δύο φορές, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Και τώρα, ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεγάλη είδηση: «Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα είμαι μέλος των Μιλγούοκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας τα κάνουμε να μετρήσουν», έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This