Ξέσπασμα Ζαννιά: «κ. Χαρδαλιά, άλλοι πάνε για άθληση με Ferrari και άλλοι με ποδήλατα και πόδια!»

Δεν άντεξε και τα είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης!

Must Read

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Χαρδαλιά και των επιστημόνων, με αφορμή τις υγειονομικές εξαιρέσεις για την άθληση, που «ισχύουν για λίγους», ενώ οι πολλοί έχουν «απαράδεκτες απαγορεύσεις με Υγειονομικά Πρωτόκολλα μη αποδεκτά».

Ο λόγος του ξεσπάσματος του κ.Ζαννιά είναι η τελευταία έμπνευση της κυβέρνησης για το όριο των 2χλμ. στις μετακινήσεις, εκτός και αν αυτές είναι με τα πόδια, ή με ποδήλατο.

«Τα παιδάκια και οι Αθλητές/τριες των άλλων Αθλημάτων, συνοδεύονται από τους γονείς τους, με τη ψυχή στο στόμα για τα πρόστιμα των 150€ και των 300€, μετακινούμενοι με ποδήλατα και με τα πόδια… Παράλληλα όλοι οι Αθλητές των εκλεκτών Αθλημάτων μετακινούνται  με αυτοκίνητα, για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους και είναι νόμιμοι», αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας τη σαφή διάκριση που υπάρχει στον τομέα του αθλητισμού.

Και καταλήγει με μια προτροπή: «Ας εγκριθούν και εφαρμοστούν Υγειονομικά Πρωτόκολλα για όλα τα Αθλήματα, για να νοιώσουν ισότιμοι οι Έλληνες Πολίτες, Αθλητές/τριες, Αθλούμενοι, οι εργαζόμενοι Ιατροί, Προπονητές, Διαιτητές, Φυσικοθεραπευτές,  και οι ενασχολούμενοι με τον Αθλητισμό γενικότερα».

Η δήλωση του κ.Ζαννιά:

Παρακολουθώ τις εξαιρέσεις, που ισχύουν για λίγους με Υγειονομικά Πρωτόκολλα αποδεκτά από την  Πολιτική Προστασία του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά και των Ειδικών Επιστημόνων.

Αντίθετα οι πολλοί έχουν απαράδεκτες απαγορεύσεις με Υγειονομικά Πρωτόκολλα μη αποδεκτά.

Είμαστε υπέρ στο να παίζουν οι λίγοι αλλά είμαστε υπέρ στο να παίζουν όλοι και κυρίως τα παιδιά μας.

Τα παιδάκια και οι Αθλητές/τριες των άλλων Αθλημάτων, συνοδεύονται από τους γονείς τους, με τη ψυχή στο στόμα για τα πρόστιμα των 150€ και των 300€, μετακινούμενοι με ποδήλατα και με τα πόδια.

Στο Άθλημα του Τένις, πολύ πιο ασφαλές λόγω της έκτασης των γηπέδων, με το πολύ 4 άτομα ανά 658 τ.μ. γηπέδου και με αποστάσεις πλέον των 15 μ. ανά αθλούμενο, αναγκάζονται να κινηθούν για άθληση  με «πράσινα» μέσα σε περιορισμένο εύρος 2 χλμ. εντός των Δήμων που ανήκουν.

Την ίδια ώρα η Πολιτική Προστασία επιτρέπει μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο και από Νομό σε Νομό άλλων Αθλημάτων, με συγκέντρωση ανά γήπεδο πλέον των 250 ατόμων, όπως παρακολουθούμε στις απευθείας μεταδόσεις των καναλιών της TV.

Παράλληλα όλοι οι Αθλητές των εκλεκτών Αθλημάτων μετακινούνται  με αυτοκίνητα, για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους και είναι νόμιμοι.

Ας εγκριθούν και εφαρμοστούν Υγειονομικά Πρωτόκολλα για όλα τα Αθλήματα, για να νοιώσουν ισότιμοι οι Έλληνες Πολίτες, Αθλητές/τριες, Αθλούμενοι, οι εργαζόμενοι Ιατροί, Προπονητές, Διαιτητές, Φυσικοθεραπευτές,  και οι ενασχολούμενοι με τον Αθλητισμό γενικότερα.

Πρέπει να πάρει θέση ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης
Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This