Ο Ολυμπιακός «πάτησε» με 2-0 την Μπασακσεχίρ στον Πειραιά!

Must Read

Μίλησε ο… νόμος του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Μπασακσεχίρ στον Πειραιά και πέρασε… αέρα στα Play Off του Champions League, εκεί όπου θα βρει την Κράσνονταρ του παλιού γνώριμου, Μάρκους Μπεργκ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν βρει γκολ πολύ νωρίς στο ματς, καθώς μόλις στο 4′ είχαν δοκάρι έπειτα από φοβερό σουτ του Γκιλιέρμε. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα του Μαρτίνς, που θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στο… ύψος του Ζοσέ Σα!

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν, για άλλο ένα παιχνίδι, φοβερός, σώζοντας τρεις φορές τον Ολυμπιακό από σίγουρη ισοφάριση. Κορυφαία στιγμή για τους Τούρκους, ήταν αυτή του 35ου λεπτού, όταν ο Βίτσκα έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Ρομπίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον ερυθρόλευκο πορτιέρο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βγήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την Μπασακχεσίρ και, μετά την… προειδοποίηση από τον Βλαμπουενά (49′), σκόραραν με τον Σεμέντο στο 55′. Μετά την απόκρουση του Γκιονούκ, ο Πορτογάλος στόπερ «γκρέμισε» όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τίτλοι τέλους έπεσαν, ουσιαστικά, στην υπόθεση πρόκριση στο 78′, όταν ο Βλαμπουενά ευστόχησε σε πέναλτι, που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Ραντζέλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τώρα στα Play Off του Champions League την Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ, η οποία «διέλυσε» την Πόρτο μέσα στην Πορτογαλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελάουι, Τσιμίκας, Σεμέντο, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε (89′ Κούτρης), Μασούρας, Ποντένσε (68′ Ρατζέλοβιτς), Βαλμπουενά (82′ Καμαρά), Γκερέρο

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Ιρφάν Σαράνογλου): Γκιονούκ, Καϊσάρα, Κλισί, Πονκ, Βιέιρα, Βίτσκα, Ελία, Αζουμπουΐκε, Αταμάχ (59′ Μπα), Κριβελί (75′ Γκούλντμπρασεν), Ρομπίνιο (46′ Αρντά).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This