Σούπερ Σάκκαρη πέρασε στους«16» του Σινσινάτι

Must Read

«Ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», χαρακτήρισε η Μαρία Σακκάρη τη σπουδαία της νίκη (6-4, 2-6, 6-3) επί της Πέτρα Κβίτοβα, κερδίζοντας την πρόκριση στις «16» του Σινσινάτι.

«Είναι μια απίστευτη παίκτρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία […]Παίζει εξαιρετικά γρήγορα και σε βάζει σε θέση όπου αισθάνεσαι άβολα», δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια μετά τον αγώνα για την αντίπαλή της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε «Αγωνίστηκα σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, αυτό είναι το πνεύμα μου, αισθάνομαι πραγματικά καλή και πολύ σίγουρη όταν παίζω με αυτές τις αθλήτριες. Πριν από λίγα χρόνια τις παρακολουθούσα στην τηλεόραση στο σπίτι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα είμαι εδώ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This