Το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μπράβο Φένια!

Η 19χρονη Φένια Τζέλη από τα Τρίκαλα στέλνει το ελληνικό ταεκβοντό ξανά σε Ολυμπιάδα για πρώτη φορά μετά το 2012!

Must Read

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την 19χρονη Φένια Τζέλη από τα Τρίκαλα, το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους από το 1992, έχει πανηγυρίσει πέντε μετάλλια.

Η πρόκριση της «χάλκινης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης κατάκτησης δύο μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ελληνικού ταεκβοντό.

Η Τζέλη σε όλο το ευρωπαϊκό προΟλυμπιακό τουρνουά που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στη Σόφια, έδειξε τεράστια αγωνιστική ωριμότητα, με αποτέλεσμα να πετύχει τρεις νίκες, με τελευταία και πιο σπουδαία (3-1) αυτήν απέναντι στην Ιρανή «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016, Κίμια Αλιζαντέχ, η οποία συμμετείχε στη Σόφια με την ομάδα των προσφύγων.

«Είναι μοναδική αυτή η στιγμή. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παλεύαμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Και ήρθε μέσα από δυσκολίες. Αλλαγή ημερομηνιών, αλλαγή πλάνων. Τώρα σχεδιάζουμε το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω βιώσει ξανά την ατμόσφαιρα Ολυμπιακών Αγώνων. Το συναίσθημα το 2018 στο Μπουένος Άιρες ήταν παρόμοιο. Όμως τώρα είναι μια διαφορετική διοργάνωση και το επίπεδο μεγαλύτερο και φυσικά πιο δύσκολο», είπε η νεαρή πρωταθλήτρια μετά τη μεγάλη της επιτυχία.

Και συνέχισε: «Πίστεψα ότι θα έρθει αυτό το μετάλλιο όταν πήρα τον τρίτο πόντο στον ημιτελικό. Το πίστεψα και έμεινα συγκεντρωμένη. Από την αρχή της διοργάνωσης ένιωθα ότι τα πάντα θα πάνε καλά σήμερα. Και δικαιώθηκα μέσα από νίκες απέναντι σε ποιο έμπειρες αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τους προπονητές της προΟλυμπιακής ομάδας και φυσικά του σωματείου μου που εδώ και χρόνια έχουν σκύψει από πάνω μου για να καλύπτουν όλες μου τις ανάγκες. Θα κρατήσω στην καρδιά μου όλη αυτήν τη διαδρομή με την προΟλυμπιακή ομάδα. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές και είναι κρίμα που δεν πήραμε και άλλες προκρίσεις. Τις αξίζαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This