Δευτέρα 21/6/2021

Και η ORIGINAL 21 τα «χώνει» στον Αυγενάκη: «Αποτελεί ντροπή η απουσία σου από έναν τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα»

«Η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο από τις τώρα διαδυκτιακές κραυγές σου...»

Ανακοίνωση – απάντηση έβγαλε η ORIGINAL 21, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την παρουσία φιλάθλων στον τελικό κυπέλλου Ευρώπης στο χάντμπολ, που βρήκε θριαμβεύτρια την ΑΕΚ.

Και, όπως αναμενόταν, ο δημοφιλέστερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης», τού τα «χώνει» αγρίως, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, «βύσμα» και «υπηρέτη συμφερόντων»!    

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ORIGINAL 21:

«Η ανυπαρξία σου σαν υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, θέση που βυσματικά κατέχεις για να κάνεις θελήματα και να εξυπηρετείς συμφέροντα, δεν περιποιεί τιμή στην πατρίδα σου την Κρήτη και στον έχοντα την ευθύνη της τοποθέτησης σου στο κυβερνητικό σχήμα πρωθυπουργό της χώρας.

Η απουσία σου ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας από έναν τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα με την συμμετοχή και κατάκτηση αυτού από την ΑΕΚ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για εσένα τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Αποτελεί προσβολή για την ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά για εμάς.

Η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο από τις τώρα διαδυκτιακές κραυγές σου.

Η εικόνα σου δεν είναι αποδεκτή από το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αυτό επισύρει συνέπειες στην ήδη βρώμικη πολιτική σου καριέρα…»

  • Δείτε την ανάρτηση της ORIGINAL 21:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ