Roland Garros: «Λύγισε» μετά από τρεις ώρες η Σάκκαρη, σε μια… ματσάρα από τις λίγες! (video)

Στο τρίτο σετ κι ενώ ήταν μπροστά 5-4, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να το πάρει με 6-4, δίνοντας την ευκαιρία στην Κρεϊτσίκοβα να ξεδιπλώσει αντεπίθεση διαρκείας...

Must Read

Στο μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας της, μέχρι σήμερα, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στην «πηγή» (match point) στο τρίτο και τελευταίο σετ, αλλά, τελικά, δεν κατάφερε να υπερισχύσει της Τσέχας Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό γυναικών του Roland Garros!

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε σπουδαία μάχη, αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7), σε ένα συγκλονιστικό -στην εξέλιξη του- ματς, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε το προβάδισμα σε όλα τα σετ, αλλά, τελικά, απέτυχε να καταβάλει τη σθεναρή αντίσταση της ικανότατης αντιπάλου της.

Η Σάκκαρη βρέθηκε «μία ανάσα» από τον πρώτο τελικό Grand Slam στην καριέρα της, αλλά, αν και είχε τις ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος κοστίζει ακριβά. Επιπλέον, μια σειρά από «οριακά» χτυπήματα κρίθηκαν εις βάρος της.

Στο τρίτο και συναρπαστικότερο σετ που έληξε 9-7, η Μαρία Σάκκαρη, που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να το πάρει με 6-4, «αναγκάστηκε», κατόπιν, να φτάσει το παιχνίδι στο 6-6, να «σβήσει» τρία match point στο 6-7, ισοφαρίζοντας εκ νέου, με την Τσέχα, όμως, να προηγείται για μια ακόμη φορά (8-7). Και, ενώ η τύχη της χαμογέλασε όταν ένα άουτ χτύπημά της στο 30-40 δόθηκε επανάληψη, η Κρεϊτσίκοβα βρήκε, τελικά, τον τρόπο να τελειώσει τον αγώνα, μετά από μία ανεπανάληπτη μάχη 198 λεπτών!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε σαν… Σπαρτιάτισσα στο φημισμένο γαλλικό Grand Slam, για να «πέσει» μαχόμενη, αφήνοντας άπειρες υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This