Euro 2020: Αγρίεψαν τα «πάντσερ», ισοπαλίες-σοκ για Γαλλία και Ισπανία

Must Read

Στο Μόναχο η Γερμανία με μια εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε την Πορτογαλία με 4-2, σε ένα παιχνίδι που τα δύο γκολ των Ιβήρων είναι… παραπλανητικά και δεν δείχνουν το πόσο κακοί ήταν. Τους ανάγκασαν βέβαια και τα πάντσερ να σέρνονται και να παραπατούν με το παιχνίδι τους.

Στα άλλα δύο ματς του Euro 2020 που έγιναν το Σάββατο, είχαμε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ: 1-1 ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία και ανάμεσα σε Γαλλία και Ουγγαρία, σε ένα αποτέλεσμα-έκπληξη!

Στο γκρουπ Ε, η Σουηδία έχει 4 βαθμούς, η Σλοβακία 3, η Ισπανία 2 και η Πολωνία 1, με την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων να φέρνει αντιμέτωπες Σλοβακία και Ισπανία σε ένα ματς «ζωής και θανάτου».

Στο γκρουπ F, η Γαλλία προπορεύεται παρά την ισοπαλία, με 4 βαθμούς, Γερμανία και Πορτογαλία έχουν από 3 και η Ουγγαρία 1, με το παιχνίδι Πορτογαλία-Γαλλία να αναδεικνύεται σε ύψιστης σημασίας και για τους δύο.

Συνεχίζει να σκοράρει ο Κριστιάνο, αλλά η Γερμανία ήταν άπιαστη

Η Γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της.

Tα «πάντσερ» έκαναν επίδειξη δύναμης και με το υπέρ τους 4-2 επανέκτησαν πλήρως τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των νοκ άουτ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (με το τρίτο του γκολ σε δύο ματς) είχε βάλει μπροστά τους Πορτογάλους στο 15΄ κόντρα στη ροή του αγώνα, για να ακολουθήσουν τα αυτογκόλ των Ρούμπεν Ντίας (35΄), Γκερέιρο (39΄) και τα τέρματα των Χάβερτς (51΄), Γκόσενς (60΄), πριν μειώσει ο Ζότα στο 67ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντος Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Ντανίλο, Καρβάλιο (58΄ Ράφα Σίλβα), Μπερνάρντο Σίλβα (46΄ Σάντσες), Μπρούνο Φερνάντες (64΄ Μουτίνιο), Ρονάλντο, Ζότα (83΄ Αντρέ Σίλβα)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς (62΄ Τσαν), Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Κρόος, Γκιντογκάν (73΄ Σούλε), Γκόσενς (62΄ Χάλστενμπεργκ), Χάβερτς (73΄ Γκορέτσκα), Μίλερ, Γκνάμπρι (87΄ Σανέ)

Ουγγρικό… φρένο στη Γαλλία

Την έκπληξη που άγγιξε στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Πορτογαλία (όταν κατέρρευσε μετά το 84΄ και δέχθηκε τρία γκολ), η Ουγγαρία κατάφερε να την πετύχει στο δεύτερο παιχνίδι της, κόντρα στη Γαλλία, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Μαγυάροι κράτησαν στο 1-1 την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στην κατάμεστη «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, έχοντας μάλιστα προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2΄) με τον Φιόλα. Οι «τρικολόρ», που είχαν δοκάρι με τον Ντεμπελέ και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ισοφάρισαν στο 66΄ με τον Γκριεζμάν.

Οι συνθέσεις:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Νάγκι, Νέγκο, Κλάινχαϊσλερ (84΄ Λόβρενσιτς), Σέφερ (75΄ Τσέρι), Φιόλα, Αντ. Σάλαϊ (26΄ Νίκολιτς), Ρ. Σάλαϊ

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Λιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ντιν, Καντέ, Πογκμπά (76΄ Τολισό), Ραμπιό (57΄ Ντεμπελέ / 87΄ Λεμάρ), Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (76΄ Ζιρού)

«Ασθματική» η Ισπανία

Η Σεβίλλη δεν φαίνεται να φέρνει μεγάλη τύχη στην Ισπανία, αφού μετά την ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας απέναντι στη Σουηδία, ήταν η σειρά της Πολωνίας να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 στο «Καρτούγια».

Οι Ίβηρες προηγήθηκαν με τον Μοράτα στο 25΄ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Λεβαντόφσκι στο 54΄. Στο 58΄ η Ισπανία είχε την ευκαιρία να προηγηθεί κερδίζοντας πέναλτι, αλλά τη σπατάλησε ο Μορένο, «σημαδεύοντας» το δεξί δοκάρι του Σέζνι από τα 11 βήματα.

Οι συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μ. Γιορέντε, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα, Ρόδρι, Πέδρι, Κόκε (68΄ Σαράμπια), Μορένο (68΄ Φαμπιάν), Όλμο (61΄ Φεράν Τόρες), Μοράτα (87΄ Ογιαρθάμπαλ)

ΠΟΛΩΝΙΑ (Πάουλο Σόουσα): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ (85΄ Νταβίντοβιτς), Γιόβζιακ, Μόντερ (85΄ Λινέτι), Κλιχ (55΄ Κοζλόφσκι), Πούχασζ, Ζιελίνσκι, Σφιντέρσκι (68΄ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This