Euro 2020: Το Βέλγιο πέταξε έξω την Πορτογαλία!

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε το 4Χ4 στο Euro

Must Read

Ένα φοβερό γκολ του Τοργκάν Αζάρ στο 42’ ήταν αρκετό για το Βέλγιο για να ρίξει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία στο καναβάτσο και με το 1-0 να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει στο Μόναχο την Ιταλία.

Διαβάστε ακόμα: Euro 2020: Η Τσεχία… μάδησε την ολλανδική τουλίπα και πέρασε στους «8»!

Ο Κουρτουά έκανε τρομερές επεμβάσεις στο στάδιο La Cartuja της Σεβίλλης και μαζί με το… δοκάρι του, κράτησαν στο μηδέν τους Ίβηρες και στέρησαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο την ευκαιρία να προσπεράσει τον Αλί Νταεί στην κορυφή των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών.

Η κάτοχος του τροπαίου ήταν καλύτερη, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί το στέμμα που είχε κατακτήσει στην Γαλλία το 2016. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο τρίτο σερί ντέρμπι που έδωσε γνώρισε την δεύτερη ήττα στο τουρνουά μετά το 4-2 από την Γερμανία και αποχαιρετά τη διοργάνωση με δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη.

Από την άλλη η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε το 4Χ4 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δικαιολογημένα συνεχίζει να ελπίζει ότι θα φτάσει έως το τέλος. Μπροστά της τώρα θα έχει έναν ακόμη φαβορί για το τρόπαιο (Ιταλία), αλλά είναι τέτοια η ποιότητα των παικτών που διαθέτει που τους αρκεί μία φάση για να σκοράρουν.

Οι συνθέσεις:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντεβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τίλεμανς, Βίτσελ, Τ. Αζάρ (90΄+5 Ντεντόνκερ), Ντε Μπρόιν (48΄ Μέρτενς), Λουκάκου, Ε. Αζάρ (87΄ Καράσκο)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Πατρίσιο, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Σάντσες (78΄ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Παλίνια (78΄ Ντανίλο), Μουτίνιο (55΄ Ζοάο Φέλιξ), Μπ. Σίλβα (55΄ Φερνάντες), Ρονάλντο, Ζότα (70΄ Αντρέ Σίλβα) 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This