Euro 2020: Άντε γεια! Η Αγγλία ξόρκισε την «κατάρα» και πέταξε έξω τη Γερμανία!

Αγρίεψαν τα «Τρία Λιοντάρια»!

Must Read

Τα «Τρία Λιοντάρια» δάγκωσαν για τα καλά τη Γερμανία στο Γουέμπλεϊ και με 2-0 πήραν μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά, κερδίζοντας τη «νασιοναλμανσάφτ» σε νοκ άουτ αγώνα μεγάλης διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 1966!

Η Αγγλία έχοντας στα γκολπόστ έναν εκπληκτικό Πίκφορντ που έπιανε τα άπιαστα και στην επίθεση έναν… πυρακτωμένο Στέρλινγκ, κατάφερε να κάνει την υπέρβαση (ιστορικά εννοώντας) και να δώσει ραντεβού στη Ρώμη με το νικητή του ζευγαριού Σουηδία-Ουκρανία.

Για τον Στέρλινγκ το γκολ στο 75΄ ήταν το 15ο στις τελευταίες 20 εμφανίσεις του με την Εθνική (και τρίτο στη διοργάνωση), ενώ στο 86’ «έσπασε το ρόδι» στο Euro 2020 και ο Χάρι Κέιν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Λίγο νωρίτερα, στο 81’, ο Μίλερ είχε χάσει για τη Γερμανία μια… άχαστη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ήταν ο πρώτος αποκλεισμός για τη Γερμανία μετά από εννέα σερί προκρίσεις στα προημιτελικά σε μεγάλες διοργανώσεις και πρώτη ήττα της στο Γουεμπλεϊ μετά το 1975!

Στο γήπεδο είχαμε και… παρέλαση διασημοτήτων: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Εντ Σίραν, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον (μαζί και ο μικρός Πρίγκιπας Τζορτζ) κλπ.

euro 2020

Οι συνθέσεις:

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις (88΄ Χέντερσον), Φίλιπς, Σο, Σακά (69΄ Γκρίλις), Κέιν, Στέρλινγκ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Ρίντιγκερ, Χούμελς, Γκίντερ (87΄ Τσαν), Κίμιχ, Κρόος, Γκορέτσκα, Γκόσενς (88΄ Σανέ), Μίλερ (90΄+2 Μουσιάλα), Χάβερτς, Βέρνερ (69΄ Γκνάμπρι)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This