Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής… μυρίζουν μετάλλιο!

Ας ελπίσουμε να τις δούμε αυτή τη φορά... Καλή επιτυχία!

Must Read

Την Κυριακή το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο έχει πολλές ελληνικές συμμετοχές, ενώ έχουμε και ελπίδες για κατάκτηση μεταλλίου!

Και πώς να μην υπάρχουν προσδοκίες, όταν αγωνίζεται η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή (αεροβόλο πιστόλι, 10μ.); Η Ολυμπιονίκης μας είναι ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί και τα ξημερώματα της Κυριακής θα μπει στη μάχη του προκριματικού και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και του τελικού λίγο αργότερα.

Πολλά βλέμματα θα συγκεντρώσει και η νεαρή πρωταθλήτρια του τάε κβο ντο, Φένια Τζέλη (στην κατηγορία των 57 κιλών), για την οποία υπάρχουν και προγνωστικά ακόμα για μετάλλιο!

Στη μάχη της πισίνας θα πέσει η πάντα συνεπής σε Ολυμπιακούς Αγώνες Εθνική ανδρών στο πόλο, με πρώτη αντίπαλο στον Α’ όμιλο την Ουγγαρία, ενώ στο κεντρικό κορτ του Ariake Tennis Park ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Ιστιοπλοΐα, κωπηλασία και πινγκ πονγκ θα έχουν επίσης άρωμα Ελλάδας με τους αθλητές και τις αθλήτριες της ελληνικής αποστολής να κάνουν την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά (ώρες Τόκιο):

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This