Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπαίνει το εθνόσημο στις φανέλες των Τσιτσιπά-Σάκκαρη

ΕΟΕ και χορηγός... τρέχουν να προλάβουν

Must Read

Φασαρία δημιουργήθηκε μετά τις πρώτες εμφανίσεις στο Τόκιο του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, οι οποίοι στους πρώτους αγώνες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν φορούσαν φανέλα με το εθνόσημο, αλλά μια απλή μπλε με το σήμα του χορηγού τους.

Αυτό ξένισε κάποιους, παρότι οι κανονισμοί της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής είναι σαφείς και επιτρέπουν στους παίκτες και τις παίκτριες του τένις να αγωνίζονται με όποια εμφάνιση θέλουν, είτε του χορηγού τους, είτε με την επίσημη ενδυμασία της χώρας τους.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν επιλήφθηκε του θέματος πριν το ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα… τρέχει μαζί με τον χορηγό για να ετοιμάσουν τις νέες εμφανίσεις του τένις, που θα έχουν το εθνόσημο και τη λέξη Hellas.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση Όλιβερ: «Υπάρχουν ορισμένοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξιχνίαση»

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και σκοτώθηκε στην Αράχοβα, τον Νοέμβριο,...

More Articles Like This