Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε στους «16» ο Τσιτσιπάς με το εθνόσημο στη φανέλα – «Άγγιξε» το όνειρο ο Γκιώνης, αλλά λύγισε στο φινάλε

Αποκλεισμός για Ντανατσίδη στο τζούντο, υποχώρησε 7η στα Laser Radial η Καραχάλιου

Must Read

Μια ακόμη νίκη-πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Τόκιο, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφοέ (Νο54) με 2-0 σετ (6-3, 6-4), για να προκριθεί στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε σήμερα στο «Ariake Tennis Park» με μπλουζάκι που είχε το εθνόσημο τυπωμένο.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» θα είναι ο νικητής του ματς ανάμεσα στον Γάλλο Ούγκο Ιμπέρ και τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Πικρός αποκλεισμός για Γκιώνη

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς βρέθηκε ένα πόντο μακριά από την πρόκριση για πρώτη φορά στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ, αλλά έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι – ηττήθηκε από τον Κορεάτη Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ με 4-3 σετ (11-7, 7-11, 11-8, 12-10, 10-12, 6-11, 12-14).

Ο Έλληνας αθλητής προηγήθηκε με 3-1 σετ και είχε στα χέρια του εξαπλό ματς μπολ στο πέμπτο σετ κι άλλα δύο ματς μπολ στο έβδομο σετ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση.

Αποκλείστηκε ο Ντανατσίδης

Ο Αλέξης Ντανατσίδης αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ. Ο Έλληνας πρωταθλητής στη φάση των «32» των 81κ. δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο».

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί του Τζούντο, δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία, ακόμα κι αν πάει ο Καναδός στον τελικό.

Υποχώρησε 7η η Καραχάλιου

Έπεσε πέντε θέσεις στη γενική κατάταξη κατηγορία Laser Radial Γυναικών η Βασιλεία Καραχάλιου, μετά την ολοκλήρωση της 6ης ιστιοδρομίας στη “Fujisawa”, στην Ολυμπιακή ρεγκάτα της ιστιοπλοΐας του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ήταν 2η στη γενική κατάταξη μετά τις τέσσερις πρώτες ιστιοδρομίες, πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή της μέχρι στιγμής στην 5η και την 6η ιστιοδρομία, καθώς κατετάγη 21η και στις δύο, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη μία, αλλά είχε ήδη μία 19η θέση στην στη 2η ιστιοδρομία της. Μένοντας μακριά από τις καλές εμφανίσεις της, η Καραχάλιου βρέθηκε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης με 48 βαθμούς ποινής.

Αναλυτικά, η Βασιλεία Καραχάλιου, στις μέχρι στιγμής ιστιοδρομίες της στην κατηγορία Laser Radial ήταν 2η (1η), 19η (2η), 6η (3η), 1η (4η), 21η (5η) και 21η (6η).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This