Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα τελικού για Κυρίδου/Μπούρμπου! Οι ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης

Ο μεγάλος τελικός στη δίκωπο στις 03:30 ώρα Ελλάδος!

Must Read

Η πιο μεγάλη ώρα είναι στις… 03:30 (Ελλάδος) για τα κορίτσια στη δίκωπο, με την Μαρία Κυρίδου και την Χριστίνα Μπούρμπου να είναι έτοιμες να κωπηλατήσουν στο Sea Forest Waterway του Τόκιο χωρίς άγχος στον μεγάλο τελικό και ό,τι βγει!

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πάντως, είναι ήδη τρομερή επιτυχία για τις δύο χαμογελαστές κοπέλες που έκαναν την υπέρβαση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική κωπηλασία όμως έχει κι άλλους εκπροσώπους. Στα ημιτελικά του μονού, τόσο ο Στέφανος Ντούσκος, όσο και η Αννέτα Κυρίδου (αδερφή της Μαρίας), θα προσπαθήσουν να προκριθούν στον τελικό.

Στα προημιτελικά του μεικτού στο τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι από την Αυστραλία Τζον Πιρς και Άσλεί Μπάρτι.

Τη διοργανώτρια Ιαπωνία θα βρει απέναντί της η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου, στον οποίο μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία.

Σε φουλ ρυθμούς θα είναι και η ιστιοπλοΐα, με τους: Σπανάκη/Τσουλφά στα 470, Καραχάλιου στα Laser Radial, Δίβαρη στα RS:X, Μιτάκη στα Finn, Μάντη/Καγιαλή στα 470 και Κοκκαλάνη στα RS:X.

Στο σκοποβολή και στα 25 μέτρα η Άννα Κορακάκη θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που δεν έκανε στα 10μ., ενώ στην τοξοβολία η Ευαγγελία Ψάρρα θα κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην πισίνα θα πέσει και η ομάδας μας στα 4Χ100 μεικτή ομαδική, στη 2η προκριματική σειρά.

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές (ώρες Τόκιο):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This