Διαζύγιο – «βόμβα»: Ο Μέσι παράτησε στα… κρύα του λουτρού την Μπαρτσελόνα! (video)

«Το τέλος μίας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου για πάντα»

Must Read

Από το πουθενά έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι (ο ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ!) αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, προκαλώντας παγκόσμιο «σοκ» στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο! 

Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, με πρώτους και κύριους τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα», με τους ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν εξίσου έκπληκτοι. Όπως ήταν αναμενόμενο, με το που ανακοινώθηκε η αποχώρηση, μετά από 17 χρόνια, του Αργεντινού σούπερ σταρ της «στρογγυλής θεάς» από τον σύλλογο της Βαρκελώνης, με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες.

Ειδικότερα, η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει τα ακόλουθα: «Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga. Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τη… ζωντανή ιστορία των Καταλανών, έχοντας διαρκή παρουσία στην ανδρική ομάδα από το 2004 και έπειτα! Έχει καταγράψει 778 εμφανίσεις, μετρώντας 672 γκολ και 305 ασίστ, όντας ο ρέκορντμαν στην ιστορία του συλλόγου και της La Liga σε δεκάδες κατηγορίες! Με τους «μπαλουγκράνα» έχει σηκώσει 10 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Champions League, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

«Βόμβα μεγατόνων»

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως χαρακτήρισαν ως «βόμβα μεγατόνων» την εξέλιξη που είχε η υπόθεση και, πλέον, άπαντες αναρωτιούνται πως θα είναι η «επόμενη μέρα» στο «Καμπ Νόου», αλλά και που θα συνεχίσει την καριέρα του ο «κορυφαίος παίκτης του πλανήτη» (ο Κριστιάνο, άραγε, τι γνώμη έχει επ’ αυτού;).

Η «Marca», ήταν το μέσο που αποκάλυψε ότι ο Μέσι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη «Μπάρτσα». Μετά τη «δικαίωση», η εφημερίδα που ανακοίνωσε πρώτη το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέφερε λακωνικά «Ο Μέσι αποχωρεί».

Το «TyCSports» της Αργεντινής εκφράζει τα συναισθήματα του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας σχετικά με τη μη παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, γράφοντας: «Τα νέα αυτά είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς. Το τέλος μίας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου για πάντα».

Οι δύο εφημερίδες της Καταλονίας, «Sport» και «Mundo Deportivo» άργησαν να πάρουν θέση μετά το αποκλειστικό της «Marca». Αφότου, όμως, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου, η Sport παρουσιάζει μια φωτογραφία του Μέσι με σκυμμένο το κεφάλι να περπατά στο γήπεδο και τον τίτλο: «Ο Μέσι δεν ανανεώνει».

Η «Mundo Deportivo» στο κεντρικό της θέμα έχει μια φωτό του Μέσι με τον Ζοάν Λαπόρτρα και από πάνω γράφει: «Η Μπάρτσα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μέσι». Η άλλη μεγάλη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» χαρακτηρίζει το γεγονός ως «Παγκόσμια βόμβα» και προσθέτει: «Η Μπάρτσα γνωστοποίησε ότι ο Μέσι δεν θα συνεχίσει».

«Μέσι και Μπάρτσα έχουν πραγματικά “χωρίσει”;», αναρωτιέται η… δύσπιστη «L’Equipe», ενώ το SkySports έχει στο βασικό του θέμα την είδηση, επισημαίνοντας ότι «Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα». Σε ανάλογο ύφος, τέλος, κινείται και το BBC, ανακοινώνοντας πως «Ο Μέσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καταλονίας».

  • Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Μπάρτσα για τον αγαπημένο τους «ψύλλο»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This