Νομάς ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά – Κάθε χρόνο και σε άλλη έδρα!

Ερώτηση για την «απαράδεκτη και δυσμενή μεταχείριση του ιστορικού σωματείου»

Must Read

Η ασέβεια της Πολιτείας προς την ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιά συνεχίζεται, καθώς κάθε χρόνο αναγκάζεται να αλλάζει έδρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και φέτος, οι «κυανόλευκοι» αναγκάζονται να… μετακομίσουν χιλιόμετρα μακριά από τον Πειραιά, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων!

Έπεσαν έτσι «στο κενό» οι περσινές δεσμεύσεις του Δημάρχου Καλλιθέας (που φιλοξενούσε τον Εθνικό για τη σαιζόν 2020-2021) ο οποίος έλεγε: «Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν, καθώς, από την προσεχή σεζόν, 2021-22, ο Εθνικός Πειραιώς αναμένεται ότι θα επιστρέψει στα …πάτρια εδάφη».

Επί του θέματος προφανώς δεν έγινε απολύτως τίποτα, με την Ελληνική Λύση να το θίγει με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη και δυσμενή μεταχείριση του ιστορικού σωματείου».

Αναλυτικά η ερώτηση των Απόστολου Αβδελά, Ζ’ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Α’ Θεσ/κης και της Σοφίας–Χάιδως Ασημακοπούλου, βουλευτού Β’ Πειραιώς:

ΚΟΙΝΟΒ ΕΡΩΤΗΣΗ___ΕΔΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ__ΕΛΛ ΛΥΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This