Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μπενζιά – Οι πρώτες δηλώσεις του

Must Read

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιασίν Μπενζιά.

Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός έφτασε λίγο μετά τις 17.00 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από τη Λιλ στους «Ερυθρόλευκους».

Κατά την άφιξη του, ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είπε ακόμη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ».
Όσον αφορά στην απόφαση του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, ο Γαλλοαλγερινός ανέφερε ότι, «ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση μου. Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν».

Τέλος, για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, αποκάλυψε πως, «είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This