Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα εμβολιαστώ για να μπαίνω σε μαγαζιά και εστιατόρια – Δεν μετανιώνω για όσα είπα» (video)

Τι απαντάει για το εμβόλιο, τα Χάροντς και τον Αντετοκούνμπο

Must Read

Για την εκτόξευση της καριέρας του, τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές αλλά και για τα όσα έχει γράψει κατά καιρούς προκαλώντας σάλο και διαφωνίες στα μέσα κοινωνικής, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό».

Ο Έλληνας τενίστας που έχει ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας του, τόνισε ότι είναι τιμή του να βρίσκεται στο Νο 8 παγκοσμίως αλλά και ότι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της καριέρας του.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς εξήγησε ότι προπονείται στο εξωτερικό επειδή οι συνθήκες είναι καλύτερες: «Για μένα, η ακαδημία Μουράτογλου είναι μία μεγάλη στήριξη και έχουν υποστηρίξει την οικογένειά μου. Προτιμώ να είμαι στη Γαλλία σε σχέση με την Ελλάδα. Έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι σε πολύ καλές συνθήκες. Το κέντρο του τένις είναι η Νότια Γαλλία» απάντησε και σχολίασε ότι κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση αναφορικά με τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τσιτσιπάς απάντησε ότι θέλει να προσφέρει κάτι διαφορετικό από το να παίζει τένις: «Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που έχει νιώσει ντροπή για τα ξεσπάσματά του κατά τη διάρκεια των αγώνων: «Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Απαντώντας στην ερώτηση αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για το εμβόλιο και ότι δεν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό επειδή είναι ένας υγιής νέος αθλητής που δεν το χρειάζεται, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή φέτος θα εμβολιαστεί και ο λόγος είναι ότι θέλει να μπορεί να κινείται ελεύθερα σε μαγαζιά, εστιατόρια αλλά και σε άλλες δραστηριότητες: «Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα συμβεί φέτος. Για να μπορώ να μπω σε μαγαζιά ή εστιατόρια».

https://www.youtube.com/watch?v=whcxCX1GU48

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι η πανδημία του κορωνοϊού «χτύπησε» τους στόχους που είχε θέσει γι αυτή τη χρονιά: «Έχει ενοχλήσει τους πάντες. Πρέπει να το δούμε με την καλή ματιά και να το αντιμετωπίσουμε. Στην αρχή της καραντίνας ένιωθα ότι η ζωή μου δεν είχε κανένα νόημα. Είχα τόσους πολλούς στόχους να πραγματοποιήσω εκείνη τη σεζόν για να δείξω έναν νέο Στέφανο και ήξερα ότι η χρονιά έφευγε. Δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτά που είχα ως στόχο» είπε και παραδέχτηκε ότι συνήθως μιλάει με ψυχολόγο: «Είναι σημαντικό να μιλήσω σε έναν άνθρωπο. Έχω έναν. Με τον αθλητικό σύμβουλο, συνήθως μιλάμε για πιο βαθιά θέματα που δεν θα μπορούσα να συζητήσω με κάποιον φίλο μου ή με άλλον άνθρωπο».

Αναφορικά με το tweet του για τα Χάροντς που έβαλε «φωτιά» στα social media, ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι είναι οι απόψεις του και δεν τις μετανιώσει: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε».

Ο γνωστός τενίστας μιλώντας για τον προπονητή του, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον πατέρα του τον οποίο στηρίζει: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%. Δεν έχω καμία τέτοια σκέψη» ξεκαθάρισε.

Στέφανος και Απόστολος Τσιτσιπάς

Μιλώντας για την τενίστρια και φίλη του Μαρία Σάκκαρη, ο Τσιτσιπάς εύχεται να πετύχει κάτι σπουδαίο, ακόμα και αν το κάνει πριν από τον ίδιο: «Η Μαρία θέλω οπωσδήποτε, αν έχει τις ευκαιρίες, να κάνει κάτι καλό στο άθλημα και ας το κάνει πριν από εμένα».

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν θα ήθελε να γίνει η ζωή του ταινία όπως του  Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Τσιτσιπάς απάντησε ότι δεν έχει φτάσει το σημείο επιτυχίας του κορυφαίου μπασκετμπολίστα: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο επιτυχίας του. Αυτά που έχει καταφέρει ο Αντετοκούνμπο δεν χρειάζεται μόνο ταινία αλλά μία ολόκληρη σειρά στο Netflix. Δεν μιλάμε συνέχεια, αλλά τον θεωρώ φίλο μου».

Μεταξύ άλλων, ο τενίστας αποκάλυψε ότι του αρέσει να περνάει χρόνο στην τουαλέτα, έχει ως απωθημένο ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική και δεν ασχολείται με την πολιτική, ούτε έχει ψηφίσει στη χώρα μας επειδή στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This