Με το «σπαθί» του (και με υπογραφή Ιβιτς) στο πάγκο της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Must Read

Η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στο πάγκο της έδειξε πως είναι ομάδα με μέταλλο και όλα δείχνουν, πως ο Ίλια Ίβιτς θα εισηγηθεί την παραμονή του στο πάγκο της.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ και τον Αστέρα Τρίπολης, η Ένωση όχι μόνο νίκησε, αλλά έπαιξε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κι αυτό πιστώνεται στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πήρε μία μισοδιαλυμένη ομάδα και την μεταμόρφωσε μέσα σε λίγες ημέρες.

Υπέρ της παραμονής του Νίκου Κωστένογλου είναι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μάρκο Λιβάγια μετά την παλικαρίσια νίκη στην Τρίπολη, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, αν θα κρατούσε τον Κωστένογλου στον πάγκο, απάντησε καταφατικά.

«Ναι» και από τον Ίλια Ίβιτς

Τελικά ο κύβος ερρίφθη και ο Νίκος Κωστένογλου συνεχίζει στον πάγκο της με απόφαση Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής που έχει πάρει το ελεύθερο του Δημήτρη Μελισσανίδη να αποφασίζει για τα πάντα, κατέληξε πως αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση.
Στην ‘Ενωση κάηκαν με το… γιαούρτι (Καρντόσο) και τώρα φυσούν τον χυλό. Αυτό που έπαιξε τον σπουδαιότερο ρόλο στην απόφαση παραμονής του Κωστένογλου ήταν η ψήφος εμπιστοσύνης από τους παίκτες. Οι «κιτρινόμαυροι» σε λίγες μέρες μόνο υπό τις οδηγίες του 49χρονοου «μεταλλάχτηκαν» και απέδωσαν τα μέγιστα και τον αποθέωναν με κάθε ευκαιρία. 
Πρώτος βοηθός του Έλληνα προπονητή θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Στο παρελθόν, έχουν συνεργαστεί και στην ΑΕΚ, αλλά και σε Ξάνθη, Ανόρθωση και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ήταν και προπονητής της Κ19 φέτος και πέρυσι της Κ17. Την θέση του γυμναστή στην ΑΕΚ, όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει ο Παναγιώτης Βούλγαρης. Μάλιστα, ο Βούλγαρης αν τελικά προσληφθεί, θα έχει κομβικό ρόλο στη μίνι-προετοιμασία που θα λάβει χώρα στα Σπάτα κατά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος γυμναστής ήταν στο τιμ επί Δέλλα, παρέμεινε και επί Πογιέτ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2016. Εν συνεχεία ο Πογιέτ τον πήρε μαζί του στην Κίνα. Παράλληλα, στο επιτελείο του Κωστένογλου θα παραμείνουν οι Ηλίας Ατματσίδης και Νίκος Παναγιωτάρας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This